У ВО “Карпати” забирають землю, де розміщується стоянка автотранспорту


Одне із найбільших підприємств-платників податків міста самотужки не може впоратися із земельними питаннями - вже четвертий рік триває судова тяганина.

 

За словами Дмитра Втерковського, керівника ДП ВО “Карпати”, підприємство активно залучає міжнародні інвестиції та демонструє темпи розвитку виробництва, пише Побудовано з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської ОДА.

 

Тут створено робочі місця для близько чотирьох тисяч висококваліфікованих працівників із різних районів Івано-Франківщини та обласного центру.

 

Завод є одним із найбільших платників податків та наповнювачів бюджету.

 

Однак на сьогодні керівництво підприємства змушене відстоювати свої права, зокрема, у судових інстанціях.

 

Йдеться про збереження права користування земельною ділянкою на території заводу, де розміщується стоянка автотранспорту працівників та зупинка автобусів, якими здійснюється підвіз робітників.

 

«Обласна влада всебічно підтримуватиме всіх інвесторів, які працюють в області. Не залишиться на одинці зі своїми проблемами і ВО «Карпати», – підкреслив голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів. – Адже це одне з найбільших виробничих підприємств області, яке не лише залучає значні іноземні інвестиції для реалізації сучасних проектів, а й створює тисячі робочих місць для прикарпатців та наповнює місцевий бюджет».