У Пасічній хочуть облаштувати сучасну пішохідну алею. Фото

В Івано-Франківську мають намір облаштувати пішохідну зону на місці німецької алеї в мікрорайоні Пасічна, яка сполучає вулиці Целевича та Тролейбусну.

Наразі територія не в найкращому стані. Однак після встановлення стильних вуличних меблів і сучасного освітлення, алея зможе претендувати на статус Пасічнянської Стометрівки.

 

 

«На жаль, зараз вона занедбана та не користується надмірною увагою івано-франківців. Але завдяки своєму вдалому географічному розташуванню та продуманому плануванню (кажуть, що вона спроектована німцями) в неї є потенціал стати другою франківською Стометрівкою та новим центром притягання для мешканців та гостей мікрорайону Пасічна», - зазначає у мережі Фейсбук працівник департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Назар Рогів.

 

Він запропонував і представив візуальне зображення майбутньої алеї та закликає франківців брати активну участь в обговоренні проекту.

 

«Візуалки, які я зробив для даного обговорення, не є завершеним проектом, а призначені лише для візуалізації ідеї якою б могла бути Пасічнянська Стометрівка – затишна комфортна алея із стильними вуличними меблями та сучасним освітленням», - додає Рогів.