У Галицькому районі побудують м’ясопереробний завод

4 травня у м.Галичі в приміщенні новозбудованого візит центру відбулося підписання меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво між Галицькою районною державною адміністрацією, Галицькою районною радою, Галицькою міською радою та ТзОВ «Гудвеллі Україна».

Свої підписи під документом поставили голова райдержадміністрації Микола Попович, голова райради Павло Андрусяк, міський голова м.Галича Орест Трачик та генеральний директор ТзОВ «Гудвеллі Україна» Брокоп Крістіан Якобсен.

 

В урочистостях взяли участь народний депутат України Михайло Довбенко, заступник голови облдержадміністрації Богдан Кобилянський, керівництво району, міста та сільські голови.

 

Даний меморандум передбачає, що сторони зобов’язуються співпрацювати з метою поліпшення доступу до послуг водопостачання та каналізаційних послуг населенню Вікторівської, Крилоської та Залуквянської сільських рад Галицького району Івано-Франківської області, а також створення привабливого інвестиційного клімату для забезпечення водопостачанням та каналізаційними мережами майбутнього м’ясопереробного заводу ТзОВ «Ґудвеллі Україна», який заплановано побудувати на території Вікторівської сільської ради.

 

Дискусія про місце будівництва цього сучасного виробництва тривала останніх кілька років. За цю велику інвестицію конкурувало кілька районів Івано-Франківської області, адже це додаткових 700 робочих місць, це постійне і надійне місце роботи та офіційні заробітні плати.

 

Нагадаємо, що ТзОВ «Ґудвеллі Україна» - це відома нашим краянам компанія «Даноша», яка віднедавна отримала нову назву і продовжує працювати в Івано-Франківській області та інвестувати в розвиток сільського господарства.

 

Місце розташування майбутнього виробничого комплексу обрано не випадково, оскільки саме в Галицькому районі знаходяться свинокомплекси компанії, поля для вирощування сировини, а в с.Тустань будується біогазовий завод.