У Франківську втретє шукають підрядника для ремонту Муніципального центру дозвілля

Управління капітального будівництва оголосило про чергові торги з капітального ремонту приміщення спортивного залу Муніципального центру дозвілля по вулиці Набережна, 42.

Два попердні тендери завершились із позначкою "не відбулися". 

 

Вперше про закупівлю робіт з капітального ремонту приміщення спортивного залу Муніципального центру дозвілля УКБ оголосило в червні. При очікуваній вартоісті робіт 3 172 000 гривень ддя участі в аукціоні надійшла лиш одна пропозиція від ФОП "Безтільний Василь Іванович", у розмірі 2 664 567 гривень. Через те, що надійшло менше двох тендерних пропозицій, торги не відбулися.

 

Про нову закупівлю робіт УКБ оголосило в липні. На цей раз для участі в аукціоні надійшло відразу три пропозиції. ТОВ "Житлобуд-І" запропонувало виконати ремонтні роботи за 2 266 000 гривень. Трохи вищою була пропозиція від ФОП "Безтільний Василь Іванович" - 2 267 000 гривень. При цьому попереднього разу цей же учасник готовий був виконати роботи за меншу суму. А найменша пропозиція надійшла від ПП "Ромни" - 2 390 000 гривень. Зрештою, тендерний комітет відхилив пропозиції всіх ртьох учасників, оскільки ті не відповідали умовам тендерної документації.

 

Чергові торги з капітального ремонту приміщення спортивного залу Муніципального центру дозвілля по вулиці Набережна, 42, Управління капітального будівництва оголосило у вересні. При цьому, на відміну від попередніх торгів, на цей раз очікувана вартість робіт дещо змінена і складає 2 650 000 гривень.