У Франківську відмінили повторні торги з реставрації архітектурної пам'ятки на Шевченка

В Івано-Франківську повторні торги з реставрації фасаду пам’ятки архітектури місцевого значення по вулиці Шевченка, 30 не відбулися.

Вперше департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини оголосив про проведення допорогової закупівлі з реставрації фасаду будинку № 30 по вулиці Шевченка (як єдиний комплекс з фасадом будинку з вулиці Гординського) 8 листопада. Кінцевий термін подання пропозицій пройшов 15 листопада. Початкова вартість робіт становила 635 959 грн. За цей період не надійшло жодної пропозиції, відтак торги відмінили.

  

20 листопада департамент архітектури оголосив про проведення повторної закупівлі. Вартість робіт залишилась без змін. Втім і на цей раз торги завершились із позначкою «не відбулися», і знову ж таки через відсутність тендерних пропозицій.

  

До слова, у минулому році, в Івано-Франківську стартувала програма відновлення пам’яток архітектури. Завдяки їй вже вдалось облаштувати оглядовий майданчик на Ратуші, фортечний провулок біля «Бастіону», повністю відновити фасад будинку на вулиці Мазепи, 7-9.