У Франківську в «Містечку центральному» будують нову сучасну школу (ФОТО)


Будівельна компанія «Спілка забудівників» на території житлового комплексу «Містечко центральне», що на вулиці Височана,18, продовжує будівництво нової школи.

 

ЗОШ І-ІІІ ступенів розташується в окремому триповерховому приміщенні. На цокольному поверсі передбачена кухня та столова, 1-2 поверхи – навчальні класи, а на 3 поверсі - плавальний басейн, актова та спортивна зали.

 

«Ми вивчаємо кращі світові форми та методики надання освітніх послуг. Організовуємо школу з альтернативною формою навчання, з іншим рівнем педагогів, які відповідатимуть нормам МОН», - відзначила керівник мережі ДНЗ «Вулик» Наталія Пересадько.

 

Наразі будівельники продовжують роботи по монтажу фундаментних блоків та підготовку до заливання армованого поясу. Вже за півтора року планують завершити будівництво навчального закладу.

 

Цікаво, що під час урочистостей у фундамент майбутньої школи заклали капсулу з побажаннями вихованців дитячого садка "Вулик" щодо того, якою, на їхню думку, повинна бути школа.

 

Нагадаємо, ЖК «Містечко Центральне» – це великий житловий комплекс, що налічує понад 2 000 квартир з розвиненою інфраструктурою, а саме торгівельними центрами, супермаркетом, закладами харчування та розваг.

 

Передбачено два спортивні майданчики для гри в мініфутбол, волейбол, баскетбол, п’ять дитячих майданчиків та чотири тренажерних майданчики, медичний центр європейського рівня. Вже споруджено капличка з бюветом артезіанської води. ЖК «Містечко Центральне» матиме чотири заїзди, кільцеву дорогу та власне ЖЕО.

 

Перша черга будівництва на 500 квартир вже введена в експлуатацію.