У Франківську цього року відремонтують 16 вулиць – передбачено понад 70 млн грн

Управління капітального будівництва у 2019 році відремонтує 16 вулиць на які передбачено понад 70 млн грн.

Про це під час оперативної наради у міського голови у вівторок, 19 лютого, повідомив керівник управління Роман Галіпчак, пише Репортер.

 

За його словами, цьогоріч роботи розпочнуться на вулиці Івасюка, Стуса (пішохідна зона), Галицькій, Гузара, Бельведерській та Петлюри.

 

«На ремонт вулиць Крайківського, Снігурівка, Барнича і Озаркевича нині виготовляють проектну документацію», – додає чиновник.

 

Також цього року планують завершити ремонт Вовчинецької і Військових Ветеранів.

 

«На Вовчинецькій роботи ще тривають. Залишилось завершити облаштування тротуарів, організацію дорожнього руху та виправити недоліки, які з‘явилися пімля зими. Думаю, до червня роботи завершимо», – каже Роман Галіпчак.

 

Щодо ремонту міжбудинкових проїздів, то у 2019 візьмуться за двір на Галицькій, 132, Гузара, 7А, Бельведерській, 12-16, Івана Павла ІІ, 12.

 

Нагадаємо, на капітально відремонтованій вулиці Хмельницького у Франківську знову ями – її переасфальтують за гарантією. Також у  Франківську шукатимуть 200 мільйонів на ремонт вулиць Івасюка та Автоливмашівської.

 

А департамент житлової, комунальної політики та благоустрою цьогоріч планує взятися за капітальний ремонт на п’яти вулицях.

 

Найбільше грошей – 7 млн грн – заклали на Івана-Павла ІІ. 6,6 млн грн передбачили на капремонт вулиці Мазепи (від кільця Набережної до Гурика), 4,6 млн грн – на капремонт Петрушевича, ще по 1,5 млн грн – на Крушельницької та Курбаса. Щоправда, коли візьмуться за ремонт і коли його закінчать, наразі невідомо.