У Франківську оголосили чергові торги з будівництва басейну на Симоненка

Наприкінці жовтня Управління капітального будівництва міськвиконкому оголосило четверті за рахунком торги на закупівлю робіт з будівництва  басейну в ФОК на вулиці Симоненка, 13.

Вперше тендер на будівництво басейну УКБ оголосило у липні. Згодом торги було відмінено за вимогою замовника. Того ж місяця управління оголосило повторну закупівлю.  На торги прийшло троє учасників – ТОВ «Будівельна компанія «Трейдзахідбуд», ПП «Мастак-Сервіс» та ТОВ «Концерн «Київпідземшляхбуд».

 

На аукціоні перемогла будівельна компанія «Трейдзахідбуд». Згодом тендерний комітет скасував своє рішення мотивуючи тим, що підприємство замість оригіналів довідок з податкової інспекції та інформаційного центру МВС надало їх копії. Пропозиції інших учасників теж були відхилені через невідповідність їхніх пропозицій умовам тендерної документації.

 

Ще одні торги УКБ оголосило вже у серпні. І знову на тендер прийшли ПП «Мастак-Сервіс» та ТОВ «Концерн «Київпідземшляхбуд». Їхні пропозиції тендерний комітет відхилив вже вдруге, а торги звершились із позначкою не відбулися.

 

Нині УКБ проводить вже четверту за рахунок закупівлю. Відзначимо, що очікувана вартість робіт складає 91 115 000 гривень.