У Франківську облаштують перший майданчик для вигулу собак

Уже не перший рік франківці просять міську владу облаштувати майданчик для вигулу та тренування собак. Тепер ця ідея отримає практичне втілення. Відтак, перший в Івано-Франківську майданчик може з’явитися вже наприкінці червня. Проект обійдеться міському бюджету у 150 тис грн.

Так, на замовлення Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою розроблено проектно-кошторисну документацію. Для розробки ПКД було залучено представників громадськості та спеціалістів з дресирування собак. Мета проекту - створити доступний, корисний, комфортний майданчик для собак та їх власників. Детальніше у сюжеті каналу 402.

 

 

Перший тренувально-вигулювальний майданчик планують облаштувати у парку Молодіжний. На його території розміщать снаряди для аджиліті. Займаючись на них, чотирилапі друзі зможуть підтримувати хорошу фізичну форму. Також передбачено систематичне прибирання території.

 

Як сподіваються комунальники, перший майданчик для вигулу собак запрацює вже наприкінці червня. На його реалізацію з міського бюджету виділили 150 тис гривень. Крім того, у планах забезпечити такими площадками усі мікрорайоні міста. 

 

Візуалізація проекту