У Франківську ділянку поруч із університетом нафти і газу хочуть забудувати багатоповерхівками

Мова йде про невелику територію в районі приватної малоповерхової житлової забудови, у межах вулиць Сніжна – Карпатська.

У грудні минулого року виконавчий комітет дозволив розробити детальний план території для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вулиці Сніжній, 52.

 

Мова йшла про будівництво одного об’єкта нерухомості поруч Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, в районі приватної малоповерхової житлової забудови.

 

Та вже у січні, на розгляд сесії міської ради, це питання було висено у дещо зміненій формі. Депутати дали дозвіл на розроблення ДПТ для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків в межах вулиць Сніжна – Карпатська.

 

 

Згодом, Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини оголосив про початок розгляду і врахування громадських пропозицій до проекту детального плану цієї території. А кілька днів тому, проект рішення про затвердження ДПТ для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків в межах вулиць Сніжна - Карпатська, було винесено на розгляд виконавчого комітету. 

 

У межах вулиць Сніжна-Карпатська находиться земельна ділянка площею 0,045 га. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. За законом територія відноситься до земель громадської забудови. Згідно даних кадастрової карти, ділянка перебуває у приватній власності Мартинович Марії Іванівни та Мартинович Андрія Орестовича.

 

Ділянка на кадастровій карті