Стан будівництва комплексу “Містечко Соборне” на липень

Фото-звіт з будівництва житлового комплексу "Містечко Соборне" від будівельної компанії "Благо".

Будинок №1. Завершено оздоблювальні роботи всередині будинку (нанесення декоративної штукатурки, шпаклювання стель, монтаж перил, встановлення плитки). Завершується внутрішнє упорядкування під’їзду. Завершується налаштування ліфта до повноцінної експлуатації. Розпочато монтаж гаражних воріт. Здійснюються роботи по благоустрою прибудинкової території. Здійснюється підготовка будинку до здачі в експлуатацію.

 

будинок1-2

 

Будинок №2. Здійснюються оздоблювальні роботи всередині будинку (нанесення декоративної штукатурки, шпаклювання стель). Здійснюються роботи по благоустрою прибудинкової території. Завершується налаштування ліфта до повноцінної експлуатації. Розпочато монтаж гаражних воріт. Завершується зведення пішохідної доріжки від будинку №2 до автостанції та гімназії №1. Здійснюється підготовка будинку до здачі в експлуатацію.

 

будинок2-2

 

будинок2

 

Будинок №3. Завершено оздоблювальні роботи всередині будинку (нанесення декоративної штукатурки, шпаклювання стель, монтаж перил). Здійснюються підготовчі роботи до влаштування керамічної плитки. Здійснюються роботи по благоустрою прибудинкової території. Завершується налаштування ліфта до повноцінної експлуатації. Розпочато монтаж гаражних воріт. Здійснюється підготовка будинку до здачі в експлуатацію.

 

будинок3

 

Будинок №4. Завершено монтаж вікон на еркерах зі сторони гімназії, продовжується монтаж вікон зі сторони входу в будинок. Завершено влаштування м’якої покрівлі даху. Здійснюється оздоблення парапетів та вентканалів. Здійснюється підключення водопостачання та каналізації до зовнішніх мереж. Здійснюється облаштування шахти до монтажу ліфта.

 

будинок4

 

будинок4-оздоблення парапетів

 

будинок4-оздоблення вентканалів

 

Будинок №5. Завершується мурування стін 8-го поверху. Завершено штукатурення стін 1, 2, 3, 4-го поверхів.

 

будинок5-мурування стін 8-го поверху

 

Будинок №6. Завершується зведення стін 4-го поверху.

 

будинок6

 

Будинок №7. Завершується мурування стін 4-го поверху та штукатурення стін 1, 2 поверхів.

 

будинок7-1

 

будинок7-2

 

Будинок №8. Підготовка до зведення 1-го поверху. Будинок №9. Завершується зведення цокольного поверху. Будинок №10. Завершено влаштування фундаментної плити. Початок зведення цокольного поверху.

 

будинок 9-10