Спортивний комплекс ІФНТУНГу реконструюють

Спротивний комплекс Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, який  був ведений в експлуатацію у 1980 році, незабаром реконструюють.

Про це повідомив ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Євстахій Крижанівський під час виїзної зустрічі на спортивному комплексі з головою обласної державної адміністрації Олегом Гончаруком, інформує Побудовано.

 

 

Євстахій Крижанівський зазначив, що це єдиний в області спортивний комплекс, який відповідає нормативам олімпійських спортивних споруд, проте станом на сьогодніокремі спортивні сектори та бігові доріжки спортивного комплексу вичерпали свій ресурс та потребують оновлення. 

 

«Ремонт бігових доріжок планувався впродовж десяти років і тільки сьогодні, за підтримки обласної державної адміністрації, ми розпочинаємо програму реконструкції для втілення планів у реальність. Як наслідок, між університетом та облдержадміністрацією укладена угода щодо доступності комплексу для всіх спортивних товариств області», - зазначив ректор.

 

Олег Гончарук повідомив, що фахівцями розроблена покрокова інструкція відновлення бігових доріжок та реконструкції спортивного комплексу задля того, щоб створити умови для проведення повноцінних легкоатлетичних змагань не тільки всеукраїнського, а й міжнародного рівнів.

 

«Ми оголосимо тендер і переможець приступить до виконання завдань. Проте варто наголосити, що буде поставлена висока планка для виконавців робіт щодо якості покриття та оснащення спортивного комплексу», - акцентував Олег Гончарук.

 

Також голова ОДА зазначив, що цьогоріч демонтують старе покриття з секторів та доріжок. Опісля фахівці зроблять основу під поліуретанове покриття.