Сонячну електростанцію 30 кВт змонтовали в Гончарівці

Компанія ЕКО ЕНЕРГІЯ ® змонтувала мережеву сонячну електростанцію (потужністю 30 кВт) що працює за «зеленим» тарифом для дому в селі Гончарівка Тлумацького району Івано-Франківської області.

Встановлена електростанція потужністю 30 кВт призначена для забезпечення приватного домогосподарства електроенергією та продажу її надлишків за «зеленим» тарифом, пише Курс.

 

Сонячна електростанція потужністю 30 кВт дасть змогу виробити 29 339,30 кВт*год електроенергії на протязі 1 року роботи для умов Івано-Франківської області.

 

Вартість кіловата по «зеленому» тарифу складає 0,18 € цента, що дозволить за 1 рік роботи отримати прибуток 5 281,07 Євро.

 

 

 

 

При будівництві мережевої сонячної електростанції для дому використано 92 полікристалічні сонячні панелі RISEN RSM72-6 330W, автоматику змінного струму ETI та трьохфазний мережевий інвертор HUAWEI Sun 2000 – 33 KTL-A. 

 

Сонячні батареївстановлено на дах житловго будинку за допомогою системи кріплення зі сталевого гнутого профілю з подальшим нанесенням антикорозійного покриття (оцинковка), та на земельну ділянку на металоконструкцію.