Шоколадно-вигідна пропозиція від Blago developer


В житловому комплексі CHOCOLATE діє спеціальна ціна на квартири, розташовані на 8-му поверсі!

 

Деталі акції дізнавайтесь у менеджерів відділу продажу!

 

ЖК Chocolate – комфортний невеликий стильний район, розташований у затишному місці Івано-Франківська, поблизу річки Бистриця Надвірнянська.

 

У Chocolate особливий власний неповторний стиль, містечко будується за концепцією невеликих європейських житлових районів з поєднанням високої якості матеріалів, сучасних трендів, невимушеного пафосу, молодіжного стилю і легкого статусу для найвищого комфорту.

 


 

 1. Ідеальна локація для життя

 

ЖК Chocolate розташований в затишній частині Івано-Франківська, неподалік вул. Незалежності-Тисменицька. Звідси Ви зможете дістатись центру всього за 10 хвилин на авто, до зупинки автотранспорту – 3 хвилини, до школи та садочка – 5-7хв. Великою перевагою є наближеність до річки та паркової зони – відпочинок на свіжому повітрі – це завжди круто!

 

2. Власна розвинена інфраструктура

 

На перших поверхах будинків передбачено комерційні приміщення для супермаркету, фітнес-центру, аптеки, ресторану/кав’ярні та ін. Таким чином мешканці будуть забезпечені всім необхідним.

 

3. Низька поверховість

 

Спроектуючи ЖК Chocolate, ми передбачили всього 8 поверхів та 176 квартир. Така кількість є абсолютно комфортною для мешканців.

 

4. Монолітно-каркасна технологія будівництва.

 

Даний метод зведення будинків є найбільш оптимальним та надійним. Забезпечує тривалу стійкість будівель, довговічність, а також можливість вільного планування.

 

5. Закритий двір!

 

Територія житлового комплексу Chocolate доступна тільки мешканцям По-перше, це безпечно! Батьки спокійно зможуть відпускати своїх дітей гуляти у дворі і не хвилюватись за їхню безпеку. По-друге, це зручно! Чужі автомобілі не зможуть паркуватись у дворі, а для власників передбачені окремі паркомісця та гаражі.

 

Детальну інформацію про житловий комплекс, планування квартир можна дізнатись за номером: (050)0714-000, (097)0714-000