Розкіш чи понти: ТОП-10 найдорожчих будинків Івано-Франківська


У Івано-Франківську масово будують будинки. Ціни пропонують на різний гаманець.

 

Правда.іф. підготувала ТОП-10  найдорожчих будинків у Івано-Франківську. А допомогла нам у цьому керівник відділу роботи із житловою нерухомістю компанії “Ріелтор” Ольга Рудик.

 

  1. “Park Apartments”

 

 

Це перший комплекс еліт-класу в Івано-Франківську по вулиці Мазепи. Його ще можна назвати будинок клубного типу. З помешкання відкриваються мальовничі краєвиди на пейзажі міського озера. Всього лише 6 поверхів, на яких розташовано 32 квартири.

 

Ціни на елітне житло в Park Apartments від 1100 у.о. /м. кв.

 

 

 

  1. “HydroPark DeLuxe”

 

 

HydroPark DeLuxe – це елітне житло від будівельної компанії “Вертикаль”. Комплекс розташований біля міського озера та міського парку. До центру зовсім близько. Будинок має від одинадцяти до шістнадцяти поверхів. Є підземний паркінг та велика територія.

 

Ціни на квартири в HydroPark DeLuxe –  від 16 400 грн.  (1000 $ / м. кв. – пентхауси).

 

 

 

  1. “PARUS”

 

 

Це перший приклад появи в Івано-Франківську сучасного житлового комплексу, в якому поєдналися інноваційні будівельні технології, що забезпечують внутрішній комфорт. Він розташований поблизу міського озера та парку на вулиці Мазепи. У комплексі максимальна кількість поверхів – п’ятнадцять.

 

Вартість:

 

Секції 1-5 при повній оплаті 1000y.o./м.кв. та 1100y.o./м.кв. при розтермінуванні. Секції 6-7 при повній оплаті 900y.o./м.кв. та 1100y.o./м.кв. при розтермінуванні.

 

 

 

  1. “Будинок Бойка”

 

 

Невеликий будинок в самому центрі міста досі не повністю заселений, хоча й збудований декілька років тому. Його побудував відомий франківський готельєр Мирослав Бойко. В середині є зимовий сад, а на першому поверсі магазини та кафе. Поруч усі необхідні структури та установи. П’ятиповерховий будинок розташований в самому серці Івано-Франківська – на площі Ринок.

 

Вартість – 1000 у.о. / м.кв.

 

  1. “Shevchenko”

 

 

 

Проект в самому серці Івано-Франківська, на вулиці Шевченка, сучасний елітний клубний будинок для поціновувачів стилю і вишуканості. Будівельна компанія “M Group Development” продумала все до деталей.

 

На першому поверсі планують розташувати вишукані бутіки та відділення банку, а мешканці останнього поверху зможуть відпочивати на просторих терасах. Для мешканців шестиповерхового клубного будинку передбачено підземний паркінг (заїзд з двору), дитячий майданчик, відпочинкову зону.

 

Вартість – 1000 у.о. / м. кв.

 

 

 

  1. “Статус”

 

 

Дев’ятиповерховий будинок клубного типу “Статус”» розташований в центральній частині міста, на вул. Бандери, навпроти меморіального скверу, поруч з академічним обласним музично-драматичним театром ім. І.Франка. Тут є все для створення благополучного проживання, зручне розташування в центрі Івано-Франківська, розвинута інфраструктура, відмінна транспортна доступність, достойне оточення, просторі квартири, красивий вигляд з вікон.

 

Вартість – 850у.о. / м. кв.

 

 

 

  1. ЖБ “Європа”

 

 

Будинок “Європа”  від будівельної компанії СБ-груп розташований на вулиці Сахарова. В будинку є шість поверхів, на яких розташовано 48 квартир. Поруч автобусна зупинка, супермаркет, дитячий садок та школа.

 

Вартість – 750 у.о. /м. кв.

 

 

 

 

  1. “Легенда-Ф”

 

 

На даний момент будівельна компанія ТОВ “Легенда-Ф” перша та єдина  в Івано-Франківську компанія, яка зводить дванадцятиповерховий  житловий будинок по вул.Бельведерська, 32-А, де використовується утеплення мінеральною ватою, внутрішнє водопостачання з нержавіючих труб, а також  гіпсова штукатурка KNAUF.

 

Вартість – 700 у.о. / м. кв.

 

 

  1. “Park Residence”

 

 

Це сучасний десятиповерховий житловий комплекс, що розташований поблизу паркової зони та однієї з головних транспортних артерій міста – вулиці Мазепи. Все необхідне зовсім поруч: 5 хвилин пішки до супермаркету “Сільпо”, АС №3 і міського озера. 2 хвилини – до парку ім. Т. Шевченка, 5 хвилин автомобілем чи громадським транспортом до центру міста (або 17 хв. пішки).

 

Вартість – 625 у.о. / м.кв

 

 

 

 

 

  1. “LYSTOPAD”

 

 

 

ЖК “LYSTOPAD” – житло преміум класу з європейським підходом до будівництва. Шістнадцятиповерховий будинок розташований на вулиці Івасюка, за декілька кілометрів від центру міста. Тут використано нічну ілюмінацію комплексу. БК “Вертикаль” пропонує своїм клієнтам помешкання,в якому життя буде затишним та комфортним. Поруч школа, дитячий садок, магазини та зупинка громадського транспорту.

 

Вартість – 550 у.о. / м.кв.