Ринок первинної нерухомості Івано-Франківська

Купівля нерухомості - відповідальний крок, тому потрібно зважено аналізувати усі пропозиції.

В ній розмежовують два види - первинну та вторинну. До уваги беруться площа, район, інфраструктура. Кожен з цих видів має ряд своїх переваг і недоліків.

 

В даній статті піде мова про первинний ринок та його особливості. Саме поняття легко зрозуміти навіть у назві. До нього відносяться приміщення, які ще не перебували у чиїйсь власності. 

 

Первинний ринок в Івано-Франківську представлений як на етапі будівництва, так і можливо придбати "сирець". Купивши житло, яке тільки будується Ви можете істотно зекономити, адже воно на 20-30 % дешевше, ніж уже готове і можлива оплата по частинах.

 

Чим ближче до зведення будинку, тим дорожча ціна.  Хоча і ризики полягають в тому, що поглянути на нього Ви не зможете. Хіба що у 3-D форматі.

 

Трапляються випадки, коли терміни здачі в експлуатацію можуть порушуватись. Не зважаючи на це, попит на цьому сегменті ринку є досить високим.

 

Перевагами є те, що на даний момент використовуються якісні матеріали, нові ліфти, енергозберігаючі технології.  У новобудовах зазвичай просторі кімнати, покращене планування, у якому Ви можете взяти участь та перепланувати за своїми вимогами. 

 

Досить вагомим аргументом щоб купити квартиру на первинному ринку в Івано-Франківську є свобода у виборі. Ви можете вибрати поверховість, розташування, кількість кімнат та навіть вигляд з вікна.

 

Чим ближче до завершення будівництва, тим менше залишається варіантів. Зазвичай у таких будинках зразу облаштовують прилеглу територію дитячими та спортивними майданчиками, парковками, здійснюють озеленення та виділяють місце для комерційної нерухомості.

 

А отже, невдовзі після будівництва з'являються нові магазини, ресторани, аптеки. Територія багатьох новозбудованих житлових комплексів має власну охорону. 

 

Значну частину населення зараз становлять молоді люди з досить швидким темпом життя. Вони цінують комфорт і вигідне використання площі житла.

 

Тому значної популярності все більше набувають смарт - квартири. У них здійснюють розумне планування з максимальним застосуванням кожного квадратного метра, що також зменшує вартість.