"Рібас Хотелс Груп" планує побудувати на Буковелі новий готель

ТОВ "Рібас Хотелс Груп" (Одеса), керуюча компанія національної мережі туристичних готельно-ресторанних комплексів категорій 3* і 4*, завершила покупку готелю в Буковелі і планує до кінця 2019 року збудувати на її місці новий готель.

"У грудні 2019 року керуюча компанія Ribas Hotels Group планує відкрити новий готель в Буковелі. Об'єкт знаходиться в с.Поляниця (вул. Вишні, 162а), поруч з першим підйомником", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії, уточнивши, що новий готель буде побудована на місці раніше викупленого готелю, будівля якого демонтована.

 

За даними компанії, загальна площа об'єкта складе 3,2 тис. кв. м. Інвестиції в проект складуть $ 4 млн.

 

"Готель буде налічувати 45 номерів і включати просторий ресторан з виходом на терасу, коворкінг з панорамним видом на гори. Перед проектуванням ми спілкувалися з професійними лижниками і сноубордистами, тому інфраструктура для активних туристів продумана до найменших деталей ... Також будуть номери для гостей з обмеженими можливостями ", - зазначив генеральний директор компанії Ribas Hotels Group Артур Лупашко.

 

За його словами, в готелі вже майже добудовані басейн, фінська і римська сауни, джакузі, масажні кабінети і велика спа-зона.