Програма обміну «Хрущовка на нову квартиру»: кому це вигідно?


В Івано-Франківську не вщухає ажіотаж навколо програми обміну старої нерухомості на нову. Ідея не нова і прийшла до нас з автомобільного бізнесу під назвою трейд-ін.

 

Найпопулярнішою наразі є програма обміну «Хрущовка на нову квартиру». Про переваги даного методу та кому це вигідно, розповів Аналітичний центр Blago developer.

 

Івано-Франківськ – це сучасне європейське місто, в якому кожен прагне знайти свій затишок та комфорт. Старі радянські забудови вже фактично віджили свій термін експлуатації, а низький рівень сервісного обслуговування перетворив деякі з них в аварійні об‘єкти.

 

Натомість сучасний стиль життя вимагає змін у сфері будівництва нового житла, впровадження інноваційних технологій та урахування нових принципів організації простору для покращення якості життя мешканців. Тому не дивно, що власники старих квартир шукають можливості переїхати у новий житловий комплекс. Однак ріелторські послуги не з дешевих, а самостійні пошуки потенційних клієнтів часто затягуються на невизначений термін. 

 

Програма обміну «Хрущовка на нову квартиру» вигідна тим людям, котрі прагнуть покращити житлові умови за рахунок продажу старої квартири. Перевагами даної програми є те, що:

 

Ви не витрачаєте кошти на ріелтора, рекламу та оформлення документації. Всі витрати бере на себе будівельна компанія. Експерт з нерухомості встановлює максимальну ринкову ціну старої квартири, котра автоматично зараховується на баланс нової квартири.

 

За необхідності,  вам залишається сплатити лише різницю між вартістю старої і нової квартири. У вас є широкий вибір квартир в сучасних житлових комплексах у різних мікрорайоні міста.

 

Таким чином, учасники програми обміну отримують нове якісне житло за максимально короткий термін, позбуваються клопотів щодо пошуку клієнтів та заощаджують кошти на додаткові послуги. Акція діє до 31.08.2019 р.

 

Щоб стати учасником програми «Хрущовка на нову квартиру», зателефонуйте за номером +38(050)0714-000 або +38(097)0714-000 та домовтеся про зустріч із менеджером у відділі продажу компанії Blago developer. 

 

Купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах можна в сучасних житлових комплексах ManhattanComfort Parkмістечко Соборне, та елітних комплексах ParusFranko River Club, Royal Hall від будівельної компанії «blago developer».