План-графік перевірок ДАБІ у 2018 році: 86 компаній і 101 об’єкт будівництва

Державна архітектурно будівельна інспекція затвердила план-графік планових перевірок із здійснення контролю за додерженням ліцензійних вимог та дотримання вимог у сфері містобудівної діяльності.

Згідно затвердженого плану-графіку, протягом 2018 року інспектори перевірять 86 компаній, які отримали ліцензії ДАБІ на створення об’єктів архітектури та на інші особливі види будівельних робіт, які підлягають ліцензіюванню. 

Протягом січня-березня в Івано-Франківській області під планову перевірку потрапило всього 16 фірм. Термін перевірки – 5 робочих днів.

На дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт, згідно затвердженого плану-графіку, інспектори ДАБІ перевірять в цьому році 101 об’єкт будівництва. 

В Івано-Франківській області під планову перевірку потрапили будівництва житлових комплексів, багатоквартирних житлових будинків, об’єктів інфраструктури, складських приміщень та свинокомплексів. Термін перевірки – 10 днів.

 

Довідково.

 

Отримати детальну інформацію щодо плану-графіку перевірок ДАБІ на 2018 рік можна за електронною адресою інформаційного проекту «Побудовано» - pobudovano.if@gmail.com