Переваги монолітно-каркасного будівництва від Групи компаній "Kontilium Group"

При виборі житла покупці орієнтуються не лише на ціну чи район розташування будинку, а й на екологічність та якість будівельних матеріалів.

Група компаній "Kontilium Group" будує свої житлові комплекси та бізнес-центр за монолітно-каркасною технологією.

 

Серед переваг монолітно-каркасного будівництва розрізняють такі:

 

Найтриваліший термін експлуатації. Період використання панельних будинків - лише 50 років, тому, якщо видосі живете у такому, зпадумайтесь про власну безпеку. Строк експлуатації будівель, збудованих за монолітно-каркасною технологією - утричі довший.

Міцність. Така будівля здатна витримати землетрус силою в 7-10 балів. Під час таких землетрусів зазнають пошкоджень та руйнації більшість споруд: виникають тріщини, ламаються стіни. А тепер уявіть, наскільки стійкими є монолітно-каркасні побудови, які не бояться ані природних, ані техногенних катастроф.

Будь-яке квартирне планування. Жоден будинок, окрім монолітно-каркасного не передбачає кардинальних перепланувань. Ваші сусіди з панельних будинків заздритимуть тому, з якою легкістю ви об'єднуєте дві кімнати (або квартири!) в одну, робите арки та ніші. У панельних будинках майже всі стіни є несучими і зміщувати їх не можна, а в цегляних будинках знесення стін часто ускладнюється через особливості проектування.

 

ВІДДІЛ ПРОДАЖУ - м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська,14

 

+380505078648

 

+380971940772

 

kontiliumoffice@gmail.com

 

ГОЛОВНИЙ ОФІС - м. Івано-Франківськ, вул. С.Петлюри, 15-б

 

+380505078648

 

Сайт: kontiliumgroup.com.ua