PARUS - це досконалість для ідеального життя


Житловий комплекс «Parus» в Івано-Франківську знаходиться в ідеальному місці на березі озера біля парку ім. Шевченка. До історичного центру всього три хвилини їзди. Зупинка міського транспорту розташована в ста метрах.

 

«Парус» – житловий комплекс, який відноситься до нерухомості клубного типу. ЖК на вул. Мазепи, 140а в м. Івано-Франківськ спроектований з урахуванням новітніх тенденцій в архітектурі і технологій, що застосовуються в ході будівництва.

 

Монолітний каркас з армованого бетону забезпечує максимальну сейсмостійкість. Утеплення фасаду проводиться із застосуванням мінеральної вати «Rockwool». Шумозахист і теплоізоляція бельгійською алюмінієвою фасадною системою CW 50-HI фірми «Reynaers» гарантує комфортні умови та мінімальну вартість опалення.

 

Забезпечується також захист від вітру і пожежна безпека новобудови. Спеціальна попередня обробка «Seaside A» фасадних профілів унікальною фарбою «Coatex» забезпечує найвищий ступінь довготривалого захисту і чудовий неповторний вигляд будівлі.

 

Будинок оснащується ліфтами Gen2-premier MRL марки «Otis», на даху розміщується котельня, яка обладнана англійськими котлами «Wessex ModuMax». Встановлюються системи контролю доступу на територію і на паркінг, система аварійного оповіщення та пожежогасіння, цілодобове відеоспостереження та домофони з функцією дистанційного керування через Інтернет.

 

Про квартири

 

Унікальні планування 2-3-кімнатних квартир забезпечують максимум зручностей. Бельгійські фасадно-віконні системи останнього покоління «Masterline 8-HI» виробництва «Reynaers Aluminium», які засклені двокамерними склопакетами, що заповнені аргоном і укомплектовані високоякісною фурнітурою, гарантують максимальну енергоефективність. Їх приховані петлі підкреслюють оригінальний дизайн фасаду.

 

Вхідні двері максимального (четвертого) класу захисту мають ексклюзивну міцність, а також тепло- і звукоізоляційні властивості. На них встановлені чотири хромованих антизрізи й італійський замок «Moturra».

 

Усі електричні з'єднання проводяться пружинними клемами «wago», що забезпечують постійний надійний контакт, зокрема багатожильних, а також мідних і алюмінієвих дротів.

 

Найвища якість будівництва, фасадна система Concept Wall 50-HI з поліпшеною теплоізоляцією, віконна система MasterLine 8 (Reynaers, Бельгія), енергоефективна дахова котельня, ліфти Otis, електрифікація з найсучаснішими типами з'єднань, покращена система вентиляції та кондиціонування, підземний паркінг, система безпеки і контролю доступу, сервісна та відпочинкова інфраструктура.

 

Оберіть свої апартаменти чи пентхаус!

 

Деталі про комплекс та запис на огляд за телефоном: (098)166-23-47, http://parus.if.ua/.