Оренда однокімнатних квартир в Івано-Франківську одна із найнижчих в Україні. Інфографіка

В інфографіці відображені середні ціни на оренду однокімнатних квартир в новобудовах, розташованих в обласних центрах України, станом на липень 2017 року.  

Результати опитування показали, що орендувати однокімнатну квартиру найдешевше можна на околицях міст Відповідна ситуація простежується у всіх регіонах країни, інформує портал Domik.ua.

  

Дані інфографіки демонструють середню вартість оренди однокімнатного житла в новобудовах України. Розмір орендної плати формується в залежності від локації, планування і внутрішньої наповненості житлового об'єкта, тому може змінюватися.

 

Найдорожче за оренду квартири доведеться заплатити клієнтам в Києві - 9000 грн. Серед інших центральних областей України найвищі показники спостерігаються в Дніпрі - 6500. Найбільш недороге житло виставлено на оренду в новобудовах Кропивницького - 2800 грн.

 

 

У Західній Україні найвищі ціни на оренду однокімнатних квартир в нових житлових комплексах зафіксовані у Львові - 6000 грн. Невисокі показники виявлені в Тернополі та Чернівцях - 3500 грн. Івано-Франківськ займає середньою позицію – 38000.

 

У Східній Україні середня вартість оренди однокімнатного житла коливається в межах 4500-6000 грн. Найбільш дорогі квартири можна знайти в новобудовах Харкова - за 6000 грн. Низькі ціни на оренду таких житлових об'єктів виявлені в Запоріжжі - 4500 грн.

 

У Південній Україні знімати квартири недорого можна в Миколаєві і Херсоні - всього за 4000 грн в місяць. Максимально висока вартість оренди однокімнатного житла простежується в Одесі - 8000 грн.

 

У Північній Україні дорогі однокімнатні житлові об'єкти можна зняти в нових житлових комплексах Житомира - 5000 грн. Найменші показники зафіксовані в Сумах - 2800 грн.