«Опришівська слобода»: антикризовий підхід у будівництві


Для сильних і відповідальних компаній теперішня «карантинна» криза є проявником міцності. «Ярковиця» продовжує будувати та створює унікальну пропозицію на ринку нерухомості Франківська.

 

Компанія «Ярковиця» завдяки виваженій фінансовій політиці без втрат пережила не одне економічне потрясіння в Україні. Зокрема й фінансово-економічну кризу 2008 року, що на кілька років зупинила всю ділову активність. Тоді «Ярковиця» продовжила будувати та вчасно здала ключові житлові комплекси у Франківську.

 

Так, саме в 2008–2009 роках «Ярковиця» розпочала «Калинову слободу» – перше у Франківську європейське містечко закритого типу завершили за три роки.

 

«Наші клієнти можуть бути спокійними і впевненими у своїх інвестиціях – з «Опришівською слободою» ми так само зможемо дотриматися своїх зобов’язань», – констатує керівник проєкту, представник компанії «Ярковиця» Ярослав Яцишин на сайті “Опришівської слободи”.

 

Компанія «Ярковиця» понад 20 років працює – будує, вивершує, здає – житло у Франківську. Прогнозована економічна криза стане четвертою для забудовника, який увійде в неї із добрим запасом міцності.

 

Сильні позиції компанії

«На «Осінньому будівельному форумі-2019» експерти наголошували, що помилкою більшості девелоперських фірм є розпорошення коштів. Коли при незавершеному об’єкті кошти переливаються в будівництво інших.

 

Така «піраміда» в умовах загальної економічної кризи провокує кризу в компанії.

 

«Ярковиця» принципово дотримується фінансового плану будівництва – зводить житлові комплекси від початку і до завершення. Завершенням ми уважаємо той момент, коли віддаємо останній ключ від квартири», – пояснює концепцію будівництва «Опришівської слободи» Ярослав Яцишин.

 

«Здаємо вчасно. Це наш головний і незмінний пріоритет в роботі. Незважаючи на кризові періоди, які були в Україні, всі наші об’єкти введені в експлуатацію в зазначені у договорі терміни. Будьте певні, тимчасове призупинення будівництва, яке було пов’язано з карантином, жодним чином не вплине на здачу містечка «Опришівська слобода», – зазначає керівник проєкту.

 

«Опришівська слобода» – це окреме містечко в Івано-Франківську. Розташоване подалі від міського шуму та метушні – у районі малоповерхової та приватної забудови поблизу річки Бистриця-Надвірнянська на вулиці Блавацького.

 

Свій світ, своя атмосфера на закритій території. Школа та дитячий садок, аптека та кав’ярні. Велнес-інфраструктуру доповнить торговий центр, який передбачили в мікрорайоні. У містечку європейського типу з цілодобовою охороною, зручним під’їздом та власною зоною відпочинку біля озера буде все, що потрібно для комфортного життя.

 

Детальний звіт з будівельного майданчика – на сайті містечка “Опришівська слобода”.