Однокімнатна квартира в житловому районі "Княгинин" вже чекає на вас


Шукаєте 1-кімнатну квартиру? Маємо для вас пропозицію!

 

Від 35-и до 46-и м² власного простору в квартирі житлового району "Княгинин".

 

При оформленні планування ми прагнули максимально використати всю площу, адже мова йде про ваш майбутній дім.

 

Звісно, обирати тільки вам, а ми з радістю допоможемо Контакти відділу продажу: +380 97 2000 777 +380 96 2000 777.

 


 

Житловий район «Княгинин» складається з 41 будинку різної поверховості, оформлених в єдиному архітектурному стилі: коричнево-біла кольорова гамма, панорамне скління, правильні геометричні форми. Комплекс з власною інфраструктурою, включаючи торгово-розважальний центр та палац спорту, розташований у тихому куточку недалеко від річки Бистриця Солотвинська.

 

Територію району облагородять за допомогою газонів, зелених насаджень, спортивних та дитячих майданчиків. Для мешканців з автомобілями передбачено підземний паркінг на 1700 паркомісць, найбільший у Івано-Франківську.

 

Інфраструктура

 

Житловий район «Княгинин» будують недалеко від великої транспортної розв'язки на перетині вулиць Галицької та Надрічна. За 8 хвилин пішки від новобудови зупинки автобусів №22, №38, №46, №55, тролейбусів №3, №4, №5, №6 та міських маршруток №25, №26А, №29, №32, №33, №36, №39, №44. До автовокзалу, залізничного вокзалу та аеропорту — 5-6 хвилин на авто, а до центру міста, де розташовані головні історичні пам'ятники, музеї, ресторани, собори та сквери — 20 хвилин пішки.

 

До продуктових супермаркетів «Рукавичка», «АТБ-Маркет», «Тростянецький» та продуктового ринку пішки 9-12 хвилин. За 5-6 хвилин на авто можна з'їздити у супермаркет «Сільпо», на «Старий» або центральний ринок за свіжими овочами та фруктами. Якщо захочете випити кави або смачно повечеряти, поруч з будинком ресторани Betford, «Буржуй» та кафе «Барвінок».

 

Для сімей з дітьми на території житлового району «Княгинин» передбачено дитячий садок. Також батьки малюків зможуть вибрати найближчий від будинку дитячий садок №12, до якого 7 хвилин пішки або один з дитячих садків у радіусі 4-5 хвилин автомобілем: №3, №6, №4, №36 або «Вишиванка». На такій самій відстані від комплексу розташовані школа №1 з поглибленим вивченням англійської мови, школи №17 та №24, а також ліцей №18. Випускники при бажанні зможуть продовжити освіту в Івано-Франківському національному університеті нафти та газу, до якого 3 хвилини на авто.

 

На території житлового району «Княгинин» буде власний палац спорту. Також для тренувань можна обрати один з фітнес-центрів у пішому доступі від будинку: 7 хвилин до спортивної зали «Апельсин», 10 хвилин до жіночого фітнес-клубу FitCurves, 12 хвилин до спортивного клубу S Line.

 

Якщо потрібна медична допомога, 12 хвилин пішки до міської поліклініки №2. При необхідності медичну допомогу домашньому улюбленцю за 9 хвилин пішки від будинку нададуть у державній ветеринарній клініці.

 

Комплектація

 

  • цегляні стіни утеплені пінополістиролом та поштукатурені під декоративне фарбування
  • панорамні вікна та повністю скляні балкони забезпечать гарну інсоляцію та створять ефект додаткового простору
  • опалення від встановлених у квартирах індивідуальних котлів
  • внутрішні двори закриті від автомобілів, на території — система відеоспостереження.