Нові тренди у новобудовах 2021


За останній рік галузь нерухомості зазнала суттєвих змін. Пандемія, технологічні прориви визначили нові тенденції та динаміку будівництва. Як змінюються вподобання покупців та що пропонують забудовники у новобудовах у 2021 році, спробуємо розібратися у статті.

 

Визначити нові тренди серед житлових комплексів, що запускаються в будівництво та перебувають ще на стадії проєктування, допоможуть аналітики будівельної компанії blago developer.  Перш за все фахівці відмітили зміну споживчих потреб. Так, останнім часом спостерігається збільшення кількості охочих жити комфортно. Йдеться про сервіс на території будівельних комплексів та рівня зовнішньої й внутрішньої  інфраструктури.

 

Відтак модним трендом сьогодення стала приватна обслуговуюча компанія у новобудовах. Значно простіше і швидше вирішувати щоденні комунальні питання з представниками від забудовника. По-перше, компанія, яка будувала, найповніше володіє інформацією про сам будинок та зацікавлена підтримувати його у належному стані. А, по-друге, тривалість вирішення будь-якого звернення в такому разі зводиться до мінімуму. Приватна обслуговуюча компанія вже реалізована у сучасному районі Manhattan.

 

Другий тренд – якісне озеленення прибудинкової території. Тогорічний карантин навчив людей перебувати вдома і таким чином відчувати цілковиту безпеку. Тому в сучасних умовах життя неможливе без наявності у дворі або у зоні пішої доступності від помешкання парку чи бодай скверу. Люди за час місяців вимушеної самоізоляції навчились цінувати природу, зелень та свіже повітря як ресурси не лише фізичного, а й психологічного відновлення. Тому поняття відпочинку у сучасному світі вимагає наявності під вікнами зеленої зони, а ще краще – водойми: річки чи озера. Де можна забути про проблеми сьогодення, перезавантажити мозок і спрямувати свої думки на подальші корисні справи.

 

Повертаючись до теми «постковідної» архітектури, на фоні довгих місяців дистанційної роботи та навчання, вимушених перебоїв у роботі транспорту у світові тренди увійшов тип житла у форматі “Live. Work. Play”, тобто «Живи. Працюй. Розважайся», коли вся необхідна для життєдіяльності інфраструктура – освітня, торговельна, розважальна, спортивна тощо – зосереджена якщо не в межах житлового комплексу, то у зоні пішої доступності від нього. Ця концепція найкраще реалізується у житловому комплексі Family Plaza.

 

Карантинний спосіб життя також спонукав багатьох іванофранківців шукати варіанти заміського житла: котеджі та напівособняки. В даному контексті популярними останнім часом стали так звані таунхауси та котеджі з власним подвір’ям, розташовані у межах міста. Чудовим прикладом такого типу житла є комфортабельне котеджне містечко Franko River Club.

 

Цінність таких котеджів полягає у тому, що, проживаючи фактично у місті, власник має і власне подвір’я, і можливість посадити на ньому сад, квітник, а ще робити у власному помешканні все, що завгодно, не боячись порушити спокій сусідів. При цьому всьому він залишається в межах міста, маючи можливість швидко дістатись до місця роботи, магазинів чи ринку.

 

Компанія blago developer крокує в ногу з часом і відразу реалізує новинки на ринку нерухомості. Так, абсолютно усі житлові комплекси, що сьогодні здаються в експлуатацію –  Family PlazaМістечко СоборнеШоколадMain HouseАвторськийManhattanManhattan UPComfort ParkПаркова Алея, в елітних комплексах Royal Hall та Parus – реалізовані згідно з новими трендами та приваблюють покупців своєю сучасністю.

 

Ознайомитися з кожним комплексом можна на сайті компанії blagodeveloper.com або у відділах продажу, що знаходяться за адресами:

вул. Коновальця, 35
вул. Січових Стрільців, 21
площа Ринок, 8