Найкращий час купити квартиру в ЖК «Козацький» від Socium Developer


В Івано-Франківську завершується перший етап будівництва житлового комплексу «Козацький» компанії Socium Developer.

 

І хоч будинок ще не зданий в експлуатацію, вільних квартир майже не залишилося Втім, ви ще встигаєте придбати комфортне житло за привабливою ціною.

 

Сьогодні в ЖК «Козацький» є 67 квартир за акційною ціною від 12 000 грн за квадратний метр. Та найбільша перевага житла в «Козацькому» не ціна, а комфорт.

 

Придбавши квартиру «на вершині» будинку, ви бонусом отримуєте прекрасний вид із вікна. Краєвидами Франківська можна насолоджуватись через панорамні вікна з шестикамерним профілем та мультифункціональним склопакетом товщиною 42 мм європейського стандарту.

 

Серед інших плюсів можливості жити під дахом – екологічність: чим вище, тим менше шкідливих вуличних вихлопів. Також добра інсоляція – верхні поверхи освітлені краще за інші. При цьому сучасні технології будівництва гарантують комфортний мікроклімат у квартирі.

 

Тобто, ви не будете витрачати багато тепла взимку, й не буде потреби кондиціонування влітку. Ну хіба воно того не варте? І звісно ж, якщо ви будете жити на останньому поверсі, то не матимете сусідів згори. Немає сусідів – немає гуркоту дрилі, совання меблів, а головне – вас точно ніхто не затопить.

 

Взагалі, житловий комплекс «Козацький» – без перебільшення ідеальне місце для життя, зокрема, ще й через його розташування Транспортна доступність – одна з головних відмінних рис ЖК «Козацький». Адже з вулиці Довженка можна з легкістю та за лічені хвилини добратися як до центру міста, так і до міського озера.

 

 

А ще, поряд супермаркет преміумкласу, аквапарк і льодова арена. Що ще треба для повного щастя?

 

Подбали в ЖК «Козацький» й про безпеку. Адже двори будуть закритими та матимуть власну систему відеонагляду.

 

Щодо дитячої інфраструктури, то на території житлового комплексу заплановано будівництво дитячого центру площею понад 400 квадратів. Уявляєте?

 

До речі, можливе розтермінування до чотирьох років! Телефонуйте: 0935056565.