Народний дім «Княгинин» за 4 мільйони відремонтує львівська фірма

Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради визначило підрядника капітального ремонту народного дому «Княгинин» на вул. Галицька, 40 в м. Івано-Франківську.

Підрядником стало ТОВ "Комерційна група "Інтер-Профіт" (Львівська область, Жовквівський район, село Зашків). Вартість ремонту становить 4,176 млн. гривень, інформує газета Галичина.

 

Планується, що ремонт має завершитись до кінця серпня 2017 року.

 

За даними ЄДРПОУ, засновником ТОВ "Комерційна група "Інтер-Профіт" є житель Львова Івашків Ярослав Ількович.

 

Зазначимо, що основним видом діяльності цього підприємства вказаний "Вантажний автомобільний транспорт". При цьому серед КВЕДів немає жодного, який би був пов’язаний з будівництвом.

 

Попередні торги відбулися 5 квітня. Та їх результати відмінили. Причиною стала дискваліфікація учасників, оскільки члени тендерного комітету мали зауваження до поданих пропозицій, пише Побудовано.

 

Торги стартували з вартості робіт – 6,3 млн. У тендері взяли участь дві фірми – франківське підприємство "ГалКомБуд" та львівська фірма "Інтер-Профіт".

 

Довідково:

Народний дім «Княгинин» знаходиться в найстарішому мікрорайоні міста Івано-Франківська - Княгинині, по вулиці Галицькій, 40. Побудований у 20-х роках ХХ століття за кошти мешканців мікрорайону. Це була унікальна для міста архітектурна споруда, яка мала як історичне, так і національне значення.

На фасаді будинку був напис «Читальня «Просвіти» в Княгинині», ця читальня колись згуртувала при собі усе українське населення міста. В радянські часи будинок тривалий час працював як кінотеатр «Комсомолець».

В 90-х роках княгининський осередок «Просвіти» відновив свою роботу і за його зверненням будинок було перейменовано в «Народний дім «Княгинин».

Тут проводились різноманітні заходи, збори, концерти, вистави.

Минулого року міська рада віддала приміщення Народного дому «Княгинин» у користування комунального підприємства «Новий театр».