На Снятинщині тваринницький комплекс реконструюють під птахоферму


ТзОВ «Снятинська птахофабрика» планує провети реконструкцію існуючих будівель і споруд тваринницького комплексу під птахоферму в селі Русові Снятинської міської територіальної громади Коломийського району.

 

Птахоферма, що проєктується (реконструкція) призначена для вирощування курей-бройлерів (9 тижнів) на м’ясо. Кількість птиці, що одночасно утримується в пташниках, 75 тис. голів, пише Галичина.

 

Проєктна потужність підприємства – 322,5 тис. гол/рік. Земельна ділянка розташована на північно-східній околиці с. Русів. З північної, західної та східної сторони - землі с/г призначення. З півдня вул. Грушевського, далі – житлова забудова.

 

Відстань до найближчого житла – 330 м. Площа земельної ділянки – 6,2705 га. Цільове призначення – для іншого сільськогосподарського призначення. Форма користування ділянкою – оренда. Завезення молодняку проводиться 4 рази в рік.

 

Зазначимо, що за даними ЄДРПОУ, кінцевим бенефіціаром ТзОВ «Снятинська птахофабрика» вказаний житель Києва Володимир Михайлович Костельман.