На Прикарпатті збудують майже три десятки амбулаторій у сільській місцевості

Вчора під головуванням віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка відбулася селекторна нарада щодо виконання завдань, передбачених заходами з розвитку системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

Участь у її роботі взяли заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, директор департаменту охорони здоров'я ОДА Микола Стовбан, директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Володимир Рачкевич та керівники окремих галузевих підрозділів.

 

Обговорювався стан реалізації проектів нового будівництва амбулаторій , що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

 

"До переліку проектів та заходів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, увійшли 26 об’єктів поданих Івано-Франківською облдержадміністрацією. З них по двадцять одному об’єкту будівництва заключено угоди на проектування, по 22 об’єктах розроблено землевпорядну документацію, отримано містобудівні умови та обмеження, а також присвоєно кадастрові номера", - інформують в прес-службі ІФ ОДА.

 

До 12 листопада мають завершитися роботи по чотирьох земельних ділянках із присвоєння кадастрових номерів.