На Прикарпатті проведуть державну інвентаризацію земельних ділянок


Проводитиметься інвентаризація земельних ділянок державної власності на території: Богородчанського, Верховинського, Галицького, Городенківського, Долинського, Калуського, Надвірнянського, Рожнятівського, Снятинського, Тисменицького, Тлумацького, Рогатинського районів та Болехівської міської ради Івано-Франківської області.

 

Про це повідомляють на сайті Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області, пише Побудовано.

 

Відповідно до договору про надання послуг №114/2020 від 27.05.2020 року, укладеного Головним управлінням Держгеокадастру в Івано-Франківській області з ТОВ «РЕНЕСАНС-ГРУП» (м. Хмельницький), повідомляємо про початок проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення державної власності та інших категорій земель державної власності Івано-Франківської області.

 

ТОВ «РЕНЕСАНС-ГРУП» буде здійснювати погодження меж суміжних землекористувачів (землевласників) відповідно до графіків, які розміщуються в місцевих засобах масової інформації (газетах) та на дошках оголошень сільських рад та територіальних громад. Просимо всіх землекористувачів (землевласників) з’явитися для погодження меж земельних ділянок за адресами відповідних сільських рад.

 

У разі відсутності суміжних землекористувачів (землевласників) для погодження документацій, відповідно до Наказу Держкомзему України №376 від 18.05.2010 р. «Про затвердження інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками» зі змінами та доповненнями, межі земельних ділянок вважаються погодженими.

 

Довідка від Побудовано:

 

Інвентаризація земель проводиться з метою встановлення місця розташування земельних ділянок, їхніх меж, розмірів, правового статусу, виявлення земель, що не використовуються, використовуються нераціонально або не за цільовим призначенням, встановлення кількісних та якісних характеристик земель, необхідних для ведення державного земельного кадастру та ін.