Місто продало майже 2 га землі на території промислових зон, де очікують на широкомасштабну житлову забудову

Івано-Франківська міська рада прийняла рішення продати ще 2 дві території в промисловій зоні, які, особливо зараз, дуже перспективні для житлової забудови: дві суміжні земельні ділянки по вул.Крайківського,4 загальною площею 0,19 га та ділянку площею 1,66 га п вул.Ребета, 3в.

Команда інформаційного проекту "Побудовано" опублікує згодом розгорнутий текст щодо майбутнього цих земельних ділянок та опише на їхньому прикладі типову "законну схему" перевтілення промислових територій у зони багатоквартирної житлової забудови.

 

Депутати міськради на останній грудневій сесії міськради затвердили рішення про продаж двом покупцям 3-ох земельних ділянок депутати міськради прийняли на крайній сесії міськради - в грудні 2017 року.

 

Мунціпилітет продав 2 території по вул.Крайківського площею 0,04 га і 0,14 га фізичній особі- підприємецю Михайляк Валентині Сергіївні за ціною 320 гривень за м2. Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування.

 

ТОВ «Лос-Лобос» отримав територію по вул.Ребета, 3в площею 1,66 га, заплативши по 134 гривні за кожен м2. Цільове призначення земельної ділянки: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

 

Довідково.

1. Нова нерухомість ФОПа Михайляк В.С. загальною площею 0,19 га

 

на кадастровій карті

 

 

відомості про одну із земельних ділянок площею 0,14 га

 

 

2. Земля ТОВ «Лос-Лобос» по вул.Ребета загальною площею 0,19 га

 

на кадастровій карті

 

відомості про земельну ділянку площею 1,66 га