Максимум затишку і комфорту: квартири в ЖК «Містечко Центральне» готові до заселення


Сучасний підземний паркінг, цілодобова охорона, власне ЖЕО, елітна школа, медичний центр, спортивний та ігровий майданчики і навіть своя капличка та бювет з артезіанською лікувальною водою.

 

Саме такі переваги отримує власник квартири в житловому комплексі «Містечко Центральне». І найцікавіше, що навіть за всіх цих переваг ціни на квартири залишаються справді лояльними.


 

Завжди дотримуємо своїх обіцянок

 

«Дотримання обіцянок – запорука успішного бізнесу» – головний принцип голови правління будівельної компанії «Спілка забудівників» Миколи Филюка. Вочевидь, саме тому ця компанія вже 15 років успішно працює на ринку нерухомості Прикарпаття. Компанія стала відомою своїми високими темпами та обсягами будівництва житла – йдеться про житлові комплекси «Надрічна алея» і «Центральний».

 

Перевагою придбання житла саме у цій компанії клієнти називають те, що «Спілка забудівників» завжди дотримує своїх обіцянок, зокрема вчасно здає об’єкти в експлуатацію.

 

«Ми не просто будуємо та продаємо житло, – каже Микола Филюк, – а й дбаємо про подальшу експлуатацію, порядок, комфорт та безпеку мешканців. Сучасний покупець оселі хоче вирішувати свої справи саме в тому просторі, де живе: відпочивати, займатися спортом, розвиватися, працювати чи вести власну справу, виховувати дітей. Ми це розуміємо й орієнтуємося саме на такий запит».

 

Окрім цього, «Спілка забудівників» відома своїми масштабними проєктами, зокрема соціальними об’єктами. Наприклад, відкриття Центру для роботи з дітьми за місцем проживання (вул. Сахарова, 27) площею понад 600 квадратних метрів, з великим тренажерним залом та актовою залою. Вартість цього проєкту склала 6,5 млн гривень. Саме такий подарунок місту та маленьким франківцям для їх творчого й естетичного виховання зробило керівництво «Спілки забудівників».

 

Унікальний і безпечний

 

Нині фактично на очах росте дітище будівельної компанії – житловий комплекс «Містечко Центральне». Новий потужний проєкт розташований на території колишнього заводу «Агромаш», що на вул. Височана, 18. Це, без перебільшення, один з найкращих житлових комплексів в Івано-Франківську.

 

Його будівництво, а це понад 2000 квартир, розпочали у квітні 2018-го і вже сьогодні здали першу чергу – близько 500 сучасних, затишних і комфортних квартир, а також соціальні об’єкти різного призначення: торговельні, спортивні, відпочинкові, медичні.

 

Принадою ЖК «Містечко Центральне» є зручність розташування, адже збудований він у центральній частині міста. При цьому ціни на квартири залишаються лояльними.

 

Якості новобудов тут приділяють основну увагу. Поверх за поверхом, будинок за будинком зводять справжні професіонали. Тим паче з кожним роком компанія вдосконалює технології будівництва.

 

Стіни та стелі у всіх квартирах від БК «Спілка забудівників» не потребують вирівнювання, стяжки на підлозі ідеальні, звукоізоляція відповідає всім вимогам, двері та вікна – від українсько-німецького виробника. Підведені всі комунікації, встановлені лічильники, сходові клітки у під’їздах покриті рідким пластиком – це виглядає більш естетично і підвищує якість експлуатації. Тут гарне планування квартир, зручні кухні і великі кімнати.

 

Варто відзначити й унікальність інфраструктури комплексу «Містечко Центральне». Тут передбачений торговельно-розважальний центр площею 8 тисяч квадратних метрів з великим супермаркетом, пів сотнею бутиків, закладами харчування і розваг. На цій території триває також будівництво сучасного медичного центру, де з часом обслуговуватимуть не лише іванофранківців, але й жителів області. Крім того, торік улітку на території кварталу заклали капсулу і розпочали будівництво елітної загальноосвітньої школи I-III ступенів із басейном, конференц-залом, спортивним та актовим залами.

 

Аби забезпечити найкращі умови проживання, на території «Містечка Центральне» створили власне приватне ЖЕО «Спілка комфорт». А задля безпеки жителів кварталу є камери відеоспостереження та охорона. Великий акцент БК «Спілка забудівників» робить на благоустрій – вуличне освітлення й озеленення прибудинкових територій. Словом, максимум затишку і комфорту.

 

ЖК «Містечко Центральне» матиме чотири заїзди, кільцеву дорогу – таким чином подбали про комфорт власників авто і про тих, хто веде активний спосіб життя. Наразі завершується будівництво найбільшого паркінгу – передбачені аж п’ять великих підземних паркінгів. До цього питання підійшли розумно, і  територію над підземними паркінгами використали з користю: зовні облаштували зону відпочинку та ігровий майданчик для малечі. А на поверхні найбільшого паркінгу завдовжки 160 м буде бігова доріжка, волейбольний, баскетбольний і футбольний майданчики.

 

Цікаво, що на території кварталу вже навіть освятили капличку і подбали про бювет з лікувальною артезіанською водою.

 

Нові об’єкти для міста

 

Вже у 2020 році команда «Спілки забудівників» активно взялася за розбудову житлового комплексу «Містечко Центральне» – розпочали зведення 2-ої черги. Готуються до будівництва ще семи житлових багатоповерхівок.

 

Компанія також працює над будівництвом нових об’єктів для міста. Йдеться про ще один дитсадок мережі «Вулик». Є намір збудувати в Івано-Франківську великий Палац спорту з басейном, саунами та багатьма іншими оздоровчими послугами.