Куди франківцям звертатися, якщо холодні батареї

Минулого вівторка, 16 жовтня в Івано-Франківську офіційно стартував опалювальний сезон.

Як розповів сьогодні, 23 жовтня на щотижневій оперативній нараді у міського голови директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Руслан Гайда, 16 було запущено 24 котельні, наступного дня ще 7, 18  жовтня ще одну котельню та 22 жовтня ще одну котельню, яка обслуговує коледж фізичного вихованняя та медичний коледж, інформує Бліц-Інфо.

 

Гайда зауважив, що наразі у Франквіську диспетчеризовано 21 котельню. Вони працюють без чергового персоналу в автоматичному режимі.

 

Відтак коли температура на вулиці складає більше 10 градусів котельня зупиняє свою роботу.

 

«На вчорашній день через ренмонтнозварювальні роботи без тепла було 26 будинків. 18 з них обслуговує ТКЕ та 8 інші організації. Загалом на сьогоднішній день 30 будинків,які обслуговує наше підприємство залишаються без тепла», - каже Гайда.

 

Водночас міський голова Руслан Марцінків зазначив, що інформація, яку подає ТКЕ не відповідає дійсності. Мовляв, є ще як мінімум 16 будинків, які сидять без тепла.

 

 

За словами Гайди, на підприємстві працює одна цілодобова аварійна бригада.

 

Водночас директор департаменту освіти Ігор Максимчук зазначив, що всі навчальні заклади наразі з теплом.

 

За словами директора СТЕКу Сергія Мельника, їхня компанія вчасно розпочала опалювальний сезон.

 

«Всі навчальні та медичні заклади забезпечені теплом. Наразі тільки в жіночій консультації холодно через порив», - зауважив Мельник.

 

Головний комунальник міста Михайло Смушак розповів, що всі будинки, які є на балансі МІУК перебувають з теплом, у 8%, які обслуговує Дирекція замовника – без тепла.

 

«У нас  фактично 13 будинків, які на нашому контролі перебувають без тепла. Також холодно у музичній школі на Січових Стрільців», - акцентував Смушак.

 

Відтак, якщо холодні батареї Смушак радить дзвонити на 15-80 та аварійні служби.