Компанія "Альянс-ІФ" пропонує нові умови розтермінування житла

Відтепер мінімальний перший внесок для покупців квартир у ЖК по вул.Хмельницького складатиме 50%.

Окрім того, змінився строк розтермінування. Для клієнтів, які бажають оплачувати вартість квартири частинами, компанія "Альянс-ІФ" пропонує розтермінування до липня 2018 року.

 

Також компанія змінила вартість одного квадратного метра в ЖК по вулиці Залізнична. Відтепер квадратний метр в 1-кімнатній квартирі житлового комплексу вартуватиме 500 у.о. Натомість, вартість 1 квадратного метра в 2- та 3-кімнатних квартирах складатиме 550 у.о.

 

Житловий комплекс на вулиці Богдана Хмельницького - це новий проект БК "Альянс ІФ", який стартував у 2017 році. Будинок має вигідне розташування, яке дає змогу в межах 15 хвилин дістатися до центру міста.

 

Транспортна розв’язка є однією з найзручніших в Івано-Франківську. У кроковій доступності розташовані всі необхідні об’єкти соціальної інфраструктури, зокрема: школа №8, дитячий садок №4, торговельні центри, продуктові супермаркети, аптеки, перукарня, фітнес-центр, авто-мийка та ін.

 

Територія навколо будинку буде упорядкована: ділянку озеленять, облаштують відпочинкову зону, встановлять дитячий і спортивний майданчики.

 

 

Житловий комплекс на вулиці Залізнична, 3 в Івано-Франківську – це 8-поверховий житловий будинок класу «комфорт».

 

Житловий комплекс розміщений у районі з розвиненою інфраструктурою, біля головної автомагістралі міста – вулиці Незалежності. На території комплексу запроектовано дитячі та спортивні майданчики. Передбачено підземний та гостьовий паркінг, а перший поверх житлового комплексу відведено для комерції.

 

 

Контакти

Адреса: м.Івано-Франківськ, вул.Незалежності, 93а

Тел: (0342) 55-99-93; Моб: (050) 303-07-78, (067) 303-07-78;

Е-мейл: allianceif.com@gmail.com;

Сайт: www.allianceif.com.ua