Івано-Франківська міська рада зменшить розмір пайової участі двом забудівникам

Івано-Франківська міська рада дасть дозвіл на зменшення розміру пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Про це йдеться в проекті рішення, яке депутати розглянуть на найближчій сесії міської ради.

Отож, пайову участь зменшать ТзОВ «ТрансКомСервіс плюс», щодо здійснення будівництва багатоквартирних житлових будинків на вул. Гаркуші, 21, 23 та 27, на вартість виконання ремонтних робіт нежитлового приміщення на вул. Тролейбусній, 22 «А», в частині влаштування медичної комісії міської призовної дільниці.

Знижку також отримає ТзОВ «Інвестиційна будівельна компанія «Вертикаль», щодо будівництва багатоповерхових житлових будинків з приміщеннями комерційного призначення на вул. Угорницькій, 6 та 6 «А» на вартість виконання робіт по проектуванню та будівництву водопровідної насосної станції на вул. В. Івасюка та на вартість виконання робіт з прокладання позамайданчикових  мереж водовідведення на вулиці Угорницькій в сумі 570 878,40 грн.

ТзОВ «ТрансКомСервіс плюс» займається будівництвом житлових будинків в м. Івано-Франківську по вулицях Гаркуші та Тролейбусна.

Інвестиційно-будівельна компанія «Вертикаль» - новий забудовник в Івано-Франківську. Будує будинки у головному місті Прикарпаття.