Франківська міськрада дозволила розробку чергової порції детальних планів території


Івано-Франківська міська рада на засіданні 16 серпня вирішила надати дозвіл на розробку низки детальних планів територій.

 

Міські депутати погодили розробку містобудівної документації на будівництво двох релігійних споруд, об'єкту громадського призначення та кількох житлових комплексів.

 

Згідно проекту рішення, фінансування робіт з розроблення детальних планів території будуть здійснювати за рахунок коштів власників або користувачів земельних ділянок, які мають намір здійснити будівництво.

 

Надання дозволу на розроблення детального плану території:

 

  • Для будівництва споруд громадського призначення в межах вул. Максимовича, поруч будинку № 12 у м. Івано-Франківську;
  • Для будівництва катехитичного центру релігійної громади Української Автокефальної Православної Церкви Святого Духа на вул. Пасічній, 41В у м. Івано-Франківську;
  • Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. Челюскінців у м. Івано-Франківську;
  • Для будівництва церкви Української Греко-Католицької Церкви поблизу садівницького товариства «За мир» у м. Івано-Франківську;
  • Зміни функціонального призначення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на вул. Весняній, мікрорайон «Опришівці» в м. Івано-Франківську під територію садибної забудови.
  • Для садибної житлової забудови поруч житлового мікрорайону «Черешеньки» у м. Івано-Франківську;
  • Для багатоквартирної житлової забудови на вул. Коломийській, 6 у м. Івано-Франківську;
  • Для багатоквартирної житлової забудови на вул. Млинарській у м. Івано-Франківську.

 


 

Довідково.

Детальний план території – містобудівна документація, що визначає планувальну організацію та розвиток території.

Його метою є визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови чи реконструкції.