Готові квартири в новобудовах Івано-Франківська: де і в кого вигідно купляти?


Покупці,  для яких заселення у нове помешкання не є терміновим і готові чекати, обирають квартири на початкових стадіях будівництва. Перевагою такої покупки є можливість заощадити кошти до 30%. А от для людей, яким необхідно якомога швидше заселятись обирають квартири у готових новобудовах. 

 

Чим вигідне таке помешкання? Насамперед - це можливість відразу приступити до ремонту та облаштування нового дому. Фактично покупець уникає ризиків несвоєчасної здачі будівлі  в експлуатацію.

 

Ще однією перевагою є можливість побачити, який вигляд має збудована квартира, який краєвид відкриватиметься з вікна, чи достатньо денного світла потрапляє у квартиру, оцінити роботу мулярів. А також самостійно переконатись, що входить у вартість квартири, який ліфт встановлено, оцінити зовнішній вигляд під’їзду, подвір'я, якість вікон та дверей. Крім цього, покупець може сам обстежити територію, прилеглу до будинку, щоб пересвідчитись у її комфорті. 

 

В Івано-Франківську можна купити квартиру в новобудовах, які перебувають на різних стадіях будівництва. Серед них є й такі проєкти, де вже будинки почали здавати в експлуатацію. Готові до ремонту квартири доступні в різних частинах Івано-Франківська. На Пасічній нову квартиру можна обрати у ЖК Комфорт Парк або  Містечку Соборне, а от у центрі міста  варто розглядати помешкання у сучасному житловому районі Манхеттен і Роял Хол. 

 

Біля міського озера готові пентхауси та квартири купують в елітному житловому комплексі Парус. 

 

У районі Незалежності — Тисменицька також є можливість придбати нове житло. Тут готові квартири пропонують у Парковій Алеї. 

 

Забудовник blago developer пропонує своїм клієнтам не тільки великий вибір помешкань, а й вигідну пропозицію:  при купівлі готових трикімнатних квартир в Містечку Соборне – комора додається у подарунок.

 

Зазначимо, у зданих новобудовах відсоток ще не придбаних квартир зазвичай складає до 15-20%. Тож покупцям варто поспішити з вибором.

 

Втім, якщо покупець не спішить заселятися в нову квартиру, то сміливо може обирати житло на старті будівництва. Це допоможе суттєво зекономити кошти і обрати квартиру на бажаному поверсі та з омріяними краєвидами. Наприклад, продаж квартир стартував у нових секціях великого, мультикомфортного житлового комплексу Comfort Park у мікрорайоні Пасічна та в