Франківців запрошують визначити найкращий проект котеджу


Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради проводить онлайн голосування в номінації «Приз глядацьких симпатій», що є відкритою складовою 2-го етапу конкурсу «Кращий ескіз намірів забудови садибного, садового або дачного будинку».

 

У цьому позитивному конкурсі беруть участь ескізи намірів забудови садибних, садових та дачних будинків, на які видані будівельні паспорти забудови земельної ділянки протягом 2018 – 2019 років, та за згодою їх авторів - архітекторів.

 

На першому етапі фахівцями Управління було відібрано 10 з більш як 300 проектів. Відкрита частина конкурсу має за мету визначити переможця в одній з номінацій, а саме «Приз глядацьких симпатій», голосуванням на ФБ-сторінці Управління.

 

ВСІМ учасникам мережі Facebook пропонується із переможців першого етапу, анонімних 10 варіантів, обрати лише один і проголосувати за нього, вказавши його № в коментарі до допису. У разі як кимсь буде проголосовано більш як за 1 варіант, то до уваги буде взято лише останній вибір.

 

Голосування триватиме до 24-00 наступної п'ятниці, 28 червня.

 

Обговорення проєктів не тільки не заборонене, а навпаки - дуже вітається.

 

Переможця буде нагороджено гарним призом-статуеткою та поважною грамотою міського голови.