Довіряй, але перевіряй. Безпека понад усе


Яку квартиру ви б не купували – «вторинку» чи в новобудові,  ризик придбати «кота в мішку» є завжди.

 

Шахрайські схеми вражають своєю винахідливістю, тому потрапити в них може навіть добре обізнаний  покупець. Вихід єдиний  – надійний забудовник. Адже його репутація – це його обличчя.  В аналітичному центрі будівельної компанії «Blago developer» визначили основні аспекти, на які варто звернути увагу покупцям:

  • Відкритість

Надійний забудовник завжди відкритий до своїх покупців. Тому  у вільному доступі є повна інформація про фізичну та юридичну адреси компанії, стаж роботи на ринку, реалізовані проєкти. А також доступ до потрібної документації: дозвіл на будівництво, власність земельної ділянки, проєктна документація, свідоцтво про державну реєстрацію та ін.

  • Цінова політика

Кожна будівельна компанія, яка себе поважає, робить акцент на якості. Тому ціна за квадратний метр, яка відчутно нижча ринкової – це сигнал недобросовісності. Адже ніхто «в мінус» працювати не буде.

  • Темпи будівництва

«Заморожені» об’єкти, відтермінування здачі та інше – все це вказує на фінансові труднощі забудовника, а відповідно – на його ненадійність. Тож перевірити темпи виконання робіт буде не зайвим.

  • Надійні партнери

Перевірений забудовник – гідні партнери. Стабільність та надійність компанії характеризує і її співпраця з Державними Фондами, великими організаціями та банками.

  • Інформація у ЗМІ

Телесюжети, друковані чи інтернет-статті майорять шахрайськими історіями. Тому ЗМІ – це доступний ресурс, де можна  перевірити наявність скандальних випадків в біографії  тієї чи іншої будівельної компанії.

Обираючи надійного забудовника, ви не лише убезпечуєте себе від обману, але й захищаєте своє майно та життя своїх рідних.

 

Адже в проєктах сучасних  великих будівельних  компаній окрім закритих територій , обов’язково врахована охорона будинку: новітні системи відеонагляду, принцип «двір без авто»(парковки розташовані ззовні житлових комплексів) та ін.  До прикладу, квартири в сучасному районі «Manhattan» та елітному будинку Royal Hall  будівельної компанії « Blago developer» будуть оснащені системою Ajax Starter Kit. Це найновіший захист від проникнення в приміщення, який містить  датчик відчинення дверей, руху, брелок з тривожною кнопкою та хаб, що керує системою та ін. Захистити від непроханих гостей допоможе і консьєрж-сервіс.

 

Надійний забудовник дбає і про безпечність інфраструктури своїх об’єктів, зокрема, що стосується ігрових майданчиків для найменших мешканців. «Blago developer» при зведенні ігрової зони використовує покриття  Playtop. Зараз воно є лідером на європейському ринку. Адже пристосоване до всіх погодних умов, стійке до вандалізму та екологічно чисте.

 

Обираючи забудовника,  ви обираєте свою безпеку!

 

Купити квартиру в Івано-Франківську на вигідних умовах можна у ЖК Паркова Алея, Comfort Park, Авторський, Main House, Містечко Соборне, Район Manhattan, комплексі елітних апартаментів Parus та Royal Hall від будівельної компанії «Blago developer».