Для Франківської ОТГ розроблять генплан


У зв’язку зі створенням Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади міська рада прийме рішення про розроблення генерального плану Івано-Франківської ОТГ.

 

Відповідний проєкт рішення з’явився на сайті міської ради, пише Курс.

 

Фінансування робіт з розроблення генерального плану для Івано-Франківської ОТГ буде здійснюватись за рахунок коштів міського бюджету.

 

Замовником робіт виступить Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради. Під час розроблення містобудівної документації проведуть громадські слухання.

 

Нагадаємо, генеральний план Івано-Франківська був затверджений ще у 2001 році.

 

У березні 2017 року міська рада прийняла рішення про розробку змін до генеральногоплану. Роботи проводило ДП «УДНДІПМ «Діпромісто» ім. Ю. М. Білоконя».

 

Зміни до генерального плану затвердили у червні минулого року. Міська рада затвердила містобудівну документацію «Внесення змін до Генерального плану міста Івано-Франківська, суміщеного з історико-архітектурним опорним планом міста». Містобудівну документацію затвердили, за винятком ділянки площею 4 га біля міського озера зі сторони вул. Романа Гурика, яку орендує ТОВ “Розважально-відпочинковий центр “Гаразд”.