Директором Департаменту ЖКГ і містобудування ІФ ОДА призначили колишнього очільника САД

У департаменті будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ІФ ОДА новий очільник.

Про це йдеться у розпорядженні голови ІФ ОДА від 12 березня, пише Фіртка.

 

Керівником департаменту призначено Володимира Рачкевича,  який переміг у конкурсі на цю посаду з одномісячним випробовувальним терміном. До виконання обов'язків призначенець приступив вчора.

 

Володимир Рачкевич виконуватиме обов’язки директора департаменту, поки Назарій Іванів перебуватиме на виборній посаді – голови Брошнів-Осадської ОТГ.

 

До призначення В. Рачкевич обіймав посаду начальника філії "Мостова експлуатаційна дільниця" Дочірного підприємства "Івано-Франківський облавтодор".

 

За інформацією з електронної декларації на сайті НАЗК,  Володимир Рачкевич проживає в селі Чукалівка, Тисменицького району. Його декларація зареєстрована 11 січня, за два тижні до перемоги в конкурсі. Серед найближчих родичів в декларації Рачкевич вказав тільки свою дружину – Рачкевич Ганну Корніївну.

 

Власного майна він не має. Дві земельні ділянки загальною площею 1800 м2, житловий будинок на 160 м2 та Nissan Tilda 2009-го року випуску – усе записано на дружину.

 

Окрім роботи на державницьких посадах, В. Рачкевич має відношення мінімум до двох фірм. Перша з них – ПП "РВС-ІФ". Згідно даних аналітичної платформи youcontrol, Рачкевич Володимир Степанович був на посаді керівника цього підприємства з 30 березня 2005 р. по 4 травня того ж року. В травні його змінив теперішній керівник - Рачкевич Руслан Володимирович.

 

Найімовірніше, що наразі цим підприємством офіційно керує син новопризначеного голови Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА.

 

Детальніше про це читайте:  Who is mr. Рачкевич? Цікаві факти біографії можливого директора Департаменту ЖКГ і містобудування ОДА


Довідка:

Рачкевич Володимир Степанович народився 20 жовтня 1957 року в м. Чортків Тернопільської області. Освіта вища: закінчив у 1980 році Львівський політехнічний інститут за спеціальністю «Автомобільні шляхи».

1980 – 2000 рр. – працював на посадах інженера, виконроба, головного інженера в мостовому ремонтно-будівельному управлінні №1 Івано-Франківського обласного управління з будівництва, ремонту й експлуатації автомобільних доріг;

2000 – 2002 рр. – головний інженер Івано-Франківського об'єднання дорожніх державних підприємств;

2002 – 2007 рр. – головний інженер Дочірнього підприємства «Івано-Франківський облавтодор»;

2007 – 2013 рр. – директор Дочірнього підприємства «Івано-Франківський облавтодор»;

2013 – 2014 рр. – начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області;

З квітня 2014р. – начальник філії "Мостова експлуатаційна дільниця" Дочірного підприємства "Івано-Франківський облавтодор";

З грудня 2017р. – керівник ТОВ "Карпатмістбуд".