Де придбати приватний будинок у Києві: огляд найкращих районів від експертів


Останнім часом стрімко зростає попит на котеджі у місті. Це пов'язано з тим, що люди бажають інвестувати не лише у квадратні метри, але й у якість та престиж життя. До того ж, події останнього року показали, наскільки чудово мати власну земельну ділянку коло будинку, куди можна вийти подихати повітрям у будь-який час. 

 

Чи є такі райони у Києві, де будують приватні будинки, а не лише хмарочоси, ми запитали у експертів з пошуку житла у новобудовах Builders Club.

 

Це буде цікава стаття для тих, хто шукає комфортне місце для приватного життя у межах міста.

 

Який район Києва найкращий для проживання

Це питання хвилює багатьох інвесторів та людей, які бажають придбати нерухомість у столиці. Але однозначної відповіді на нього немає. Все залежить від критерію, який важливий саме для вас. Це може бути близькість до центру та історичних вулиць або ж, навпаки, новий житловий фонд та розвинена інфраструктура сучасних забудов. Комусь важлива приватність за високими парканами та повністю закрита територія. 

 

Детальніше про переваги різних районів столиці для проживання можна почитати за посиланням: https://buildersclub.com.ua/blog/luchshie-rayony-v-kieve/. Та для багатьох охочих важливим фактором стає екологія, чисте повітря та наявність зеленої зони. Але для цього доведеться виїздити за межі Києва й розглядати нерухомість та земельні ділянки в Ірпені, Бучі, Крюковщині тощо. 

 

Та все ж таки є 3 чудові локації у межах міста, де можна оселитися у приватному будинку.

 

«Пуща Residence»

Це котеджне містечко розташоване в Оболонському районі на території житлового масиву «Пуща Водиця». Зараз там побудовано 22 заміських будинки, кожен із яких має власну приватну ділянку.

 

З вікон домівок видно лісопаркову зону, поруч сосновий ліс та озера. Це прекрасне місце для родини з дітьми. Територія, де знаходяться котеджі, є санаторно-курортною, поруч розташовані лікувальні санаторії та пансіонати.

 

«Міський дім-2»

 

 

 

Це такий собі таунхаус на 9 садиб у мікрорайоні «Ширма» (Голосіївський район). Будинки мають сучасне планування та мінімалістичний екстер’єр зі світлим фасадом. Забудовник відмічає, що таке помешкання — найкращий спосіб поєднання проживання у мегаполісі з тихим відпочинком вдома. 

 

Територія комплексу огороджена, поруч мальовничий парк «Урочище Совки» («Ліс Скарбів»). Вартість житлової площі можна дізнатися на порталі Builders Club.

 

«Кришталеві Джерела»

Сучасне котеджне містечко також розташоване у межах Києва — у Голосіївському районі, поруч зі станцією метро «Теремки». На його території 14 приватних будинків, які продаються з облаштованим ландшафтним дизайном біля маєтку. 

 

Найбільша визначна пам’ятка містечка, звичайно, парк «Феофанія». Коштує нерухомість тут недешево, але це дійсно елітний мікрорайон столиці, де можна жити у приватному секторі.