Чому придбати квартиру сьогодні — найкраща ідея


Експерти прогнозують, що через новий податковий закон вже цього року ціни на житлову нерухомість підскочать на 20%.

 

Тому не гайте часу, а поспішайте вкласти гроші в нерухомість — таку, як житловий комплекс Містечко Центральне від будівельної компанії Спілка забудівників.

 

«Містечко Центральне» — це новий житловий комплекс у концепції «місто в місті» у центрі Івано-Франківська. Проєктом комплексу передбачені торговий центр з супермаркетом, галереєю магазинів, фуд-зоною та розважальними закладами, а також школа, медичний центр, кілька підземних паркінгів, дитячі ігрові містечка, спортивні майданчики та альтанка з бюветом артезіанської лікувальної води.

 

Навколо комплексу вже прокладають кільцеву дорогу, потрапити на територію можна буде через чотири облаштованих заїзди.

 

Ви отримуєте:

 

- цегляні стіни утеплені пінополістиролом;

- французькі балкони та панорамні вікна забезпечать відмінну інсоляцію;

- для опалення у квартирах встановлені індивідуальні котли, що дозволить мешканцям самостійно визначати початок та кінець опалювального сезону;

- квартири здаються з чорновим оздобленням; наземні стоянки з зовнішньої сторони комплексу та п'ять підземних паркінгів для 1700 автомобілів дозволять звільнити внутрішні двори від автотранспорту;

- закрита освітлена територія з відеоспостереженням, в'їзд на територію через спеціально обладнані пропускні пункти;

- власна ЖЕО подбає про прибирання та благоустрій дворів, вивезення сміття, візьме на себе усунення проблем з комунікаціями та ряд інших обов'язків.

 

Обирайте житловий комплекс "Містечко Центральне" Інвестувати у майбутнє легко! Для отримання інформації про квартири та комерційні приміщення телефонуйте: +38 050 087 77 77.