«Бюджет участі – 2020»: франківців просять підтримати проєкт зі встановлення опалення в дитсадку «Ковчег»


Громада Крихівців вже два роки поспіль, під егідою парафії Святих Кирила і Методія будує дитячий садочок «Ковчег», який має спрямування християнсько-патріотичного виховання.

 

За ці два роки тут спромоглися впорядкувати питання земельної ділянки та побудувати два поверхи садочку.Тепер просять підтримати проєкту в рамках "Бюджету участі" з встановлення опалення в дитсадку.

 

"В цьому сприяла і Крихівецька сільська рада і різні доброчинці нашої парафії, яких ми активно шукаємо і багато людей беруть участь у наших соціальних проектах. Цей дитячий садочок є дуже важливим проектом для нашої території, оскільки у цілому масиві «Долина» немає жодного ДНЗ і наша парафія є єдиним пунктом культурного та духовного дозвілля. Тому ми маємо велику надію на Вашу допомогу, щоби встановити опалення сучасного зразку, - йдеться в описі проєкту. - Ми маємо ціль встановити сучасне опалення для нашого дошкільного навчального закладу. Оскільки у нашій парафії, до якої належить частина земель села Крихівці, частина дачних ділянок села Загвіздя та частина вулиці Набережної ім. В. Стефаника м. Івано-Франківська, не має жодного ДНЗ, школи та центру дозвілля, тому наша парафія є пунктом об’єднання всіх дітей і молоді у нашому масиві. Опалення ж, звичайно, є необхідною умовою для нормального функціонування дитячого садочку".

 

Тут планують встановити один сучасний котел для опалення дитячого садочку, згідно з нормами газопостачання та опалення. Кошторисна вартість проєкту 299 тисяч гривень.

 

Проголосувати може кожен громадянин, якому виповнилось 18 років при наявності оригіналу паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду. Обов’язкова вимога – це реєстрація місця проживання в Івано-Франківській об’єднаній територіальній громаді, тобто: м.Івано-Франківськ, с.Черніїв, с.Підлужжя, с.Підпечери, с.Березівка, с.Колодіївка та с.Добровляни та селах Івано-Франківської міської ради: с.Вовчинець, с.Угорники, с.Крихівці, с.Микитинці та с.Хриплин.

 

Голосування можна здійснити на сайті http://bu.mvk.if.ua/ за допомогою Банк-ID або електронного цифрового підпису чи безпосередньо в пунктах голосування.

 

Крім того, для маломобільних груп населення та людей старшого віку голосувати можна буде за допомогою сервісу «Мобільний адміністратор», тобто у попередньо визначені години та за визначеним маршрутом прийом громадян здійснюватимуть адміністратори ЦНАП. Проголосувати за проєкти можна також в міській раді у відділі звернень громадян (вул. Грушевського, 21).

 

Триватиме голосування до 27 березня 2020 року включно.