Будівельна компанія «Галицький двір» почала реалізацію нового проекту


Будівельна компанія «Галицький двір» почала будівництво нового будинку на перехресті вулиць Надрічної і Богдана Хмельницького.

 

Компанія заявляє, що це буде 9-ти поверхова споруда, яка зводиться за монолітно-каркасною технологією з використанням сучасних і якісних матеріалів.

 

На даний момент на майданчику почалися активні роботи: будівельники розчистили територію та залили фундамент.

 

Передпродаж квартир в новому комплексі по вулиці Богдана Хмельницького вже відкрито:

 

  • ціни з 1 по 6 поверх — 10 600 грн/м2;

  • 7-8 поверхи — 10 500 грн/м2;

  • 9 поверх — 10 400 грн/м2;

  • нежитлові приміщення.

 

До кінця року, для всіх хто бажає придбати житло діє акція з фіксованою ціною за долар по 25 грн. При нинішньому курсі економія на однокімнатній квартирі становитиме від 900 доларів.

 

Згідно рендерів опублікованих навколо майданчика, обіцяють закритий від дороги дворик, та передбачені місця для паркування. Зі сторони Надрічної зберігають дерева, а згідно рендеру планують посадити ще й декоративні кущі.

 

Будівельна компанія анонсує, що будинок має зручне розташування, адже поруч є вся необхідна інфраструктура: Торба, ТРК «Велес», ресторан «Хмельницький», аптеки, спортзал, коледж та поліклініка. А компактні планування розроблені таким чином, щоб повністю виключити нефункціональні зони і мінімізувати щомісячні комунальні витрати.

 

«Галицький двір» — компанія, яка з 1995 року спеціалізується на сегменті житлової нерухомості. Житлові комплекси, реалізовані «Галицьким двором», розташовані в затишних районах та спроєктовані з дотриманням найвищих стандартів якості, безпеки та комфорту.

 

Вже понад 10 років компанія «Галицький двір» реалізує проєкт в різних куточках Західної України: Івано-Франківськ, Львів, Яремча, Трускавець.