Будівельна компанія «Альянс ІФ» активно долучається до соціальних та благодійних ініціатив

Будівельна компанія «Альянс ІФ» яскраво відрізняється від інших забудовників Івано-Франківська не тільки відкритістю у роботі, але і високим рівнем соціальна відповідальності. Компанія активно підтримує спортивні та благодійні проекти, що відбуваються в Івано-Франківську.

Нещодавно БК «Альянс ІФ»  долучилася до організації та проведення обласних змагань з вільної боротьби та боксу, які пройшли в Івано-Франківському коледжі фізичного виховання. У компанії переконані, що підтримка подібних спортивних заходів є не тільки пропагандою здорового способу життя, а й важливою частиною роботи соціально відповідального бізнесу.

  

 

«БК «Альянс ІФ»  має багаторічний досвід роботи, демонструє високу якість будівництва та відповідальність у роботі. Ми розуміємо, що запорукою комфортного життя іванофранківціав є не тільки надійні стіни, але і атмосфера самого міста. Івано-Франківську швидко розвивається, ми лиш прагнемо допомогти втілити в життя соціальні та благодійні ініціативи в нашому місті. Тому підтримка подібних змагань – це не тільки пропаганда здорового способу життя, але і підвищення іміджу міста», - зазначають у БК «Альянс ІФ».

 

 

Світлина від Igor Gavrishchuk.