Будинок твоєї мрії в самому центрі Івано-Франківська


Будівельна компанія "Франківський ДІМ" потурбувалась про Ваші бажання і розпочала будівництво нового житлового будинку по вул. Короля Данила.

 

Ідеальне розміщення до якого є заїзд з вулиць Гетьмана Мазепи та Короля Данила. Поруч з будинко розташований ДНЗ №3 "Бджілка", неподалік Ліцей №23, міське озеро та торгові центри.

 

Об'єкт по вул. Короля Данила — це шестиповерховий однопід'їздний житловий будинок, розрахований на 30 квартир, які запроектовані одно-, дво- і трикімнатними, площі від 40 м² до 94 м².

 

 

При будівництві об’єкту: використовуються високоякісні матеріали та дотримуються стандарти енергоефективності; передбачено утеплення цегляних стін 15-сантиметровим щільним шаром пінопласту; житлові площі комплектуються шестикамерними металопластиковими вікнами WDS та вхідними дверима преміумкласу; робиться чистова стяжка підлоги, гіпсова штукатурка стін; встановлюються котли та лічильники обліку води, газу та електроенергії; для власників автомобілів запроектовані гаражі; передбачено облагородження прибудинкової території.

 

 

Здача об’єкту в експлуатацію планується на грудень 2️021 року.

 

Центр продажу: БК «Франківський Дім»: м.Івано-Франківськ, площа Ринок 14, офіс 305 тел.: (066) 076-76-24; (067) 555-05-57; 52-79-03.

 

Сайт: www.frandim.if.ua

 

Instagram: https://cutt.ly/BvuzZ9B.