БК «Мельник» масштабно втілює нову для Франківська технологію «зелених дахів»

Будівельна компанія «Мельник» вперше в Івано-Франківську широко застосовує популярну в Європі технологію експлуатованих дахів, які можуть використовуватися для організації пішохідних зон, літніх кафе, спортивних і відпочинкових майданчиків.

Незабаром «зелені дахи» стануть прикрасою житлових комплексів «River Park», «Європейський city», «Sky Центр», елітного будинку «Діамантхол» та будинків клубного типу «Статус» і «Shevchenko».

 

  Візуалізація житловий комлекс «River Park»

 

Візуалізація житловий комлекс «Європейський city» 

 

  Візуалізація житловий комлекс «Sky Центр»

 

Сьогодні озеленення дахів особливо популярне в країнах Західної Європи. Використовуючи європейський досвід, БК «Мельник» вирішила втілити таку новинку одразу на базі кількох житлових комплексах в різних куточках Івано-Франківська. Адже, як наголошують в компанії, це стає важливим композиційно-просторовим компонентом не лише об'ємно-планувальної, але і містобудівної структури. А перед введенням дахів в експлуатацію їх обов’язвоко перевіряють на якість виконаних робіт.

 

 

«На наших дахах можна влаштовувати зелені відпочинкові зони. Так, у житловому комплексі «River Park», який знаходиться по вулиці Галицькій, поруч з річкою Бистрицею, на даху торгового центру будуть розташовані дитячий і відпочинковий майданчик з чудовим пейзажем. А «зелені дахи» у будинках клубного типу «Статус» і «Shevchenko» стануть однією із візитних карток Івано-Франківська», - розповідає Оксана Мельник, керівник відділу маркетингу будівельної компанії «Мельник».

 

  Візуалізація житловий комлекс «Діамантхол»

 

  Візуалізація житловий комлекс «Статус»

 

    Візуалізація житловий комлекс «Shevchenko»

 

Створення «зелених дахів» - це складне інженерне завдання, для вирішення якого доводиться застосовувати нові для Івано-Франківська технології. По-перше, «зелені дахи» мають особливу вологостійкість і мінімальний рівень поглинання води. По-друге, така конструкція пристосована до постійної експлуатації і повинна витримувати великі навантаження. Тому теплоізоляція і матеріали «зелених дахів» мають високі характеристики міцності.

 

Дізнайтеся більше про ексклюзивні пропозиції БК «Мельник»:

Адреса офісу: м.Івано-Франківськ, вул.Вовчинецька, 207.

Тел: (0342) 50-11-50; (0342) 50-11-50; (066) 299-07-08; (067) 299-07-08

office@melnyk.if.ua

melnyk.if.ua

skype: melnyk.if.ua