БК «Франківський дім» допоможе вже сьогодні здійснити мрію про власне житло

Якісне житло, сучасне планування, передові технології будівництва та вдале розташування об’єктів – це не далека мрія, а цілком справжня реальність, втілена будівельною компанією «Франківський дім».

Напередодні новорічних свят найкращим подарунком для всієї сім’ї стане власне помешкання у центральному районі міста. Втілити бажання в реальність своїм клієнтам допоможе будівельна компанія «Франківський дім».

 

 

«Франківський дім» - це сучасне підприємство із передовими технологіями будівництва та інноваційним підходом до планування житла. Свої об’єкти компанія зводить неподалік центру, тому такі проблемні питання як транспортна розв’язка, віддаленість лікарень, шкіл чи садочків у її клієнтів зовсім не виникають. Будинки знаходяться у кроковій доступності до важливих об’єктів соціальної інфраструктури, відпочинкових зон та розважальних закладів.

 

 

 

Цьогоріч компанія «Франківський дім» розпочала будівництво нового житлового комплексу по вулиці Сніжна, 52. Це сучасний будинок з енергозберігаючим фасадом, що не поступається архітектурному ансамблю споруд історичного центру міста. На вибір клієнтів компанія пропонує одно- та двокімнатні квартири з продуманим сучасним плануванням. У самих квартирах передбачено встановлення лічильників до усіх видів комунікацій, чистова стяжка, міцні двері та енергоефективні вікна.

 

 

 

Контакти будівельної компанії «Франківський Дім»:

м. Івано-Франківськ, площа Ринок 14, офіс 305

 

тел.: (066) 076-76-24; (0342) 52-79-203