БК «Альянс ІФ» завершує будівельні роботи 3-ї черги ЖК по вул. Залізнична

Із кожним днем вільних квартир залишається все менше. Втім, у покупців ще є можливість стати власниками комфортабельних апартаментів поруч із центральною частиною міста.

Однокімнатні квартири у ЖК по вул. Залізнична - це продумані, сучасні приміщення із високими панорамними вікнами, де завжди панує сонячне світло і тепло. Клієнти можуть обрати на свій смак одну із 10-ти вільних квартир, що залишилися у продажі!!!

 

Тим, кому до вподоби більші житлові площі, доведеться поспішити. У новозбудованому ЖК по вул. Залізнична залишилось всього лиш 1 вільна двокімнатна квартира та 2 трикімнатні!!!

 

Житло від БК «Альянс ІФ» чудово підійде як для початку самостійного життя, так і для молодих сімей із дітьми. Комплекс знаходиться поруч із центральною частиною міста. У кроковій доступності численні об’єкти соціальної інфраструктури: школа, гімназія, дитячий садок, супермаркети, кінотеатр, драмтеатр, концертний зал. А близкість до головної магістралі та зупинок громадського транспорту дозволяє без перешкод доїхати у будь-який кінець міста.

 

При будівництві ЖК по вул. Залізнична БК «Альянс ІФ» використовує енергоефективні заходи, новітні дахові конструкції та якісні комплектуючі. Разом із омріяними квадратними метрами, покупець отримує міцні та надійні двері, енергозберігаючі металопластикові вікна з німецького профілю, котли та лічильники на всі комунікації.

 

З питань продажу квартир звертайтесь в офіс БК «Альянс ІФ»:

м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 93а

тел.: (0342) 55-99-93; Моб: (050) 303-07-78, (067) 303-07-78;

Е-мейл: allianceif.com@gmail.com;

Сайт: www.allianceif.com.ua